Vid nyår tappar många vettet

Hej på er och första året på dagen

Sitter och kikar på nyheterna nu och jag hörde att det varit ett ovanligt stökigt firande genom landet och folk höll inte restriktionerna. Samt att de sköt fyvrkerier både på varandra och på polisen. Ja vad säger man om dem TÖNTAR, lär er normer och värderingar och använd vett och etikett är det så svårt att fatta? Jag såg även på instagram och facebook att fler var samlade med sina vänner inomhus och firade. En instagrammare jag såg så satt alla tätt vid varandra på en bild och kramades tätt intill varandra, (runt 10st) fattar inte varför det ska vara så svårt. Jaja det är deras bekymmer och vad vet man de kanske har minuttestat sig innan festen med covid-test, vad tror ni?! (ironi). Vi firade vi tre hemma med god tre-rätters meny och bingolotto. Vi kikade på fyrverkerier vid 12 slaget alla tre. Ja för tösen kunde såklart inte somna på kvällen. Det hör väl till också att man är uppe längre på nyår även som barn. Jag är förvånad dock över att hon orkade så länge som hon gjorde. När fyrverkerierna kom så vart hon pigg igen och ville inte att de skulle ta slut. Som tur var somnade hon direkt och sov idag till runt 09 så hon har ju sovit, men ändå inte helt som hon brukar och antar att hon kan bli trött under dagen eller humöret kommer svaja.

Idag är det väl pizzans dag också, men pizza blir det inte här hemma i alla fall. Fy min mage skulle strejka totalt då kansk jag säga. Bingo spelade vi också, men i regel så vinner man ju inte och det gör väl inte så mycket, det är roligt ändå. Vann ni något på bingon?

Vad gjorde nu igår?, höll ni er hemma eller firade ni med vänner?

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig LÄS HÄR, det löser vi på mindre än 1 sekund!

✓ Du behöver bara läsa en gång, till nästa gång vet du

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

12 reaktioner till “Vid nyår tappar många vettet

 1. Spelade på uppesittatkvällen men vann inget:) som vanligt haha, ja vilka dårar det finns som inte begriper bättre och att lägga ut på insta så osmakligt dessutom,jag har nog aldrig varit så negativ mot personer detta år hua vi får hoppas på att ljusare o bättre 2021 kram

  Gilla

 2. Vi var också hemma och hade en lugn kväll, dock var det tokmycket folk som samlades på parkeringen här utanför vid midnatt & sköt raketer, trist att vissa prompt måste samlas ändå, bättre om alla håller sig för sig själva nu när barnen är lediga så att smittspridningen minskar

  Gilla

 3. Usch för alla smällare och fyrverkerier 😦 Tycker man kan få skjuta fyrverkerier just vid tolvslaget, men inget mer och helst under ordnade former att t.ex. kommunen har ett anordnat fyrverkeri eller liknande :/

  Gilla

 4. Vårt firande liknade ert. Bara vi, god trerätters och Bingolotto på tv. Det blev bra. Jag blir också ledsen när folk inte följer restriktioner eller tänker till. Man kan absolut träffas men kanske inte så många som tio, och man ska ju inte ha träffat så många andra.

  Gilla

 5. Vi flydde från fyrverkerierna från helvetet i Stockholm till lugnet på Öland. Hemma har det smällt sedan i november, här var det över på en kvart. Ljuvligt!

  Gilla

 6. Det är verkligen sjukt att folk inte kan bete sig och jag firade nyår med två vänner. God fortsättning! Kramis ❤

  Gilla

 7. Vi höll oss hemma och firade med bara familjen, det var nog för oss kände vi. 🙂 Här var alla fyra tjejer (där de är 7 år – 7 månader gamla) uppe till 1 inatt.. :p Och vaknade vid 8.30-9 allihopa. Rätt skönt faktiskt och så idag var vi ute i två timmar och lekte. 😀 God fortsättning!

  Gilla

 8. Usch tycker inte alls om smällare och raketer med tanke på alla djur och miljön. Nu har jag en hund som klarar av det jättebra men det gör ju långt ifrån alla.

  Gott nytt år

  Gilla

 9. Jag tog en promenad med Scooby vid 13 tiden och då gick vi till rastgården för att leka av oss. Sen en runda vid 21. Kan jo säga att jag var inte glad när någon avfyrade en raket några 100 meter framför oss men han travade på som om han vore kung på gatan haha. Sen var han med när vi kollade i fönstret när det var dags. Barnen sov gott sen

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s