Gott Nytt År önskar Mirre

Hej

Till och med jag fick till en årsresumé som tog flera timmar att göra. Satt igår kväll och även idag på morgonen. Det tar ju sin tid att leta fram alla bilder och det man vill ha till och tänka till vad som hänt. Ett år för med sig både med och motgångar så är det ju trots att man helst inte vill skriva om motgångarna. Dock tycker jag inte det blir äkta om man inte skriver om båda delar. Här har vi ätit gott tre rätters middag och nu ska vi snart plocka fram lite chips och ostbågar och starta igång någon film som passar oss alla tre.

Gott Nytt År2021

Önskar

Sweetwordsbymirre

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig LÄS HÄR, det löser vi på mindre än 1 sekund!

✓ Du behöver bara läsa en gång, till nästa gång vet du

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

7 reaktioner till “Gott Nytt År önskar Mirre

  1. God fortsättning. Nu får vi hoppas på ett betydligt bättre 2021 Att göra en årsresumme tar allt sin lilla tid. Tänkte strunta i det i år, men kände att jag behövde hitta det positiva

    Gilla

  2. Lät som en lugn och trevlig nyårsafton! Här blev det lugnt också då vi inte ville riskera fira med andra idag på grund av pandemin men också kan bebis komma lite närsomhelst och bra att vara beredd hemma då! 🙂 gott nytt år!!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.