Årsresumé Del 2 Sweetwordsbymirre

Juli:

Var en trevlig månad där jag och Bellis hade sommar i hop och BQ jobbade fortfarande. Han tillhörde dem på hans jobb som hade sen semester. Bellis fick också vara hemma med mig så hon inte behövde vara på sommarfritis så mycket. Jag och Bellis åkte till Furuvik tillsammans med Erica och grabbarna. Toppentrevlig dag, bra ordnat trots covid och vi hade bra väder trots att de utlovat regn.

BQ, jag och Bellis åkte iväg på helgerna och utförde lite aktiviteter utomhus för att få semester tillsammans och en av helgerna åkte vi till Kungsbyns Djurpark. Det var mysig vistelse och trevligt att titta på djuren.

Augusti:

Äntligen har BQ semester och nu är det då GOTLAND som vi längtat efter hela året. Trots pandemin så bestämde vi oss för att åka och ojoj så rätt att vi gjorde det. Det var helt underbart att besöka Gotland. Det var så många pärlor där att man nästan glömmer bort dem. Därför är det så bra att man har fotoalbum, bloggen så man kan gå tillbaka och titta på. Kika här så kan ni se en sammanfattning av alla blogginlägg från VÅR RESA så kan ni se massa bilder från Gotland.

Vi besökte även Stora Lunån som var en bondgård/gårdsmejeri med Café man kunde besöka utanför Falun. Ja ni kan ju tro hur härligt det var att besöka det stället. Vi åkte även runt på olika badplatser lite här och var nära oss och grannkommuner också för att få lite extra semesterkänslor resterande veckorna.

Sept:

Höstiga naglar får prägla denna månad och allt är igång igen. Skolan, svalare vädret och arbete. Inget mer sexigt än så. Massa serietittande och mys. Min vuxenutbildning bytte läroplattform från Hermods till KUI – Kompetensutvecklingsinstitutet.

Oktober:

Jag gjorde min 5 veckors APL-praktik på förskolan Trollsländan. Jag trivddes toppenbra där och de ville att jag skulle sätta upp mig som vikarie så de kunde ringa ut mig vid behov. Jag trivdes jättebra med både personal och barnen och jag fick känslan av att vara välkommen. Samt jag hade gärna kunnat börja jobba där.

Bellis fick gå på sin kompis kalas med halloweentema. De hade festen ute under ett tak och det funkade hur bra som helst och barnen verkade uppskatta det. När vi hämtade Bellis sedan var hon överlycklig.

November:

Nu börjar restiktionerna på pandemin stramas åt mer igen och det blir fler och fler meddelande både på teven och på vår skolapp att man ska inte träffas om man inte måste. Vi har t.o.m fått meddelande från skolan att barnen på skolan bör inte leka tillsammans på fritiden heller. BQ får börja jobba hemifrån eftersom han jobbar i Västerås och vi bor i Dalarna. Då är regler att man ska inte vara på lokaler om man är från annan kommun och destrikt.

Något som är roligt istället är att innan allt detta ovan sänds ut som meddelanden så hinner Bellis ha sitt 7 års-kalas i vår samlingslokal här där vi bor. Hon hade det med sina klasskamrater just för att dem ändå träffas dagligen. Det blev ett jättelyckas kalas och tösen var toknöjd. Alla tre kom, men de lekte som om det hade varit fullt vanligt kalas i vanlig ordning. Såklart saknade man hennes kompisar hon leker med utanför skolan. Samt barnen till våra vänner. Vi har hunnit med att träffa några av dem utomhus i alla fall ändå.

December:

Här är vi nu och det som slår mig mest är julen att vi första gången firat den helt ensamma bara jag, BQ och Bellis. Samt att så blir nyår ikväll med. Vi hade supermysigt trots alls och det kommer det bli ikväll också. Vi besökte vänner och Bellis farmor utomhus och gav dem deras julklapp på det viset. Vi unnade oss på Black Friday REAN en ny soffa som vi gav oss som julklapp i år. Våra gamla soffor köpte min vän Erica med familj och dem är tokfina hemma hos dem nu. Jag gjorde de snyggaste julnaglar jag sett och jag älskade dem. Hade kunnat haft dem kvar hela året om det gått.

Dalarna och vår stad har mest smitta av covid-19 i länet och vi har fått massa nya restiktioner och man börjar känna av början av året igen då oron fanns så fort man gick utanför dörren. Covid kommer närmare och närmare, men nu har vi fått ett vaccin till Sverige så nu hoppas vi på en bättre vår och sommar där vaccinet gjort sitt till mycket.

GOTT NYTT ÅR TILL ER och nu hoppas vi på ett bra 2021

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig LÄS HÄR, det löser vi på mindre än 1 sekund!

✓ Du behöver bara läsa en gång, till nästa gång vet du

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

3 reaktioner till “Årsresumé Del 2 Sweetwordsbymirre

  1. Härliga och fina bilder och roligt att ta del av några av dina månader under år 2020! Låter som om ni haft det bra trots covid-19 smittan. Hoppas som du säger att det nu bara vänder och blir till det bättre under år 2021 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.