Vi kallar dem ROCK n´ROLL

Hejsan i mellandagarna

Sådär då kommer cliffhanger 1 att blottas och nu är mina naglar klara, jag vill kalla dem ROCK n´ROLL! Jag valde att korta ner dem denna gången för jag faktiskt tyckte det skulle vara snyggt med detta motivet. Mina naglar växer ovanligt fort som de säger på salongen och då blir de för min smak för långa snabbt. Så om 1½ vecka typ kommer de ha perfekt längd som jag tycker är snyggast på mig. Jag kan inte ha för långa naglar faktiskt. I somras testa jag dubbelt så långa som dessa och jag slår bara i dem hela tiden. Detta är mina nyårsnaglar, fast jag tycker att de passar finfint även efter nyår. Jag har heller inte lösnaglar längre, utan endast mina egna som vi förstärker. Inspobilden jag använde ser ni bredvid här →

Nu ska jag snart gå med Bellis till frisören och hon ska få sig en liten förnyelse på sitt hår, cliffhanger 2 väntas

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig LÄS HÄR, det löser vi på mindre än 1 sekund!

✓ Du behöver bara läsa en gång, till nästa gång vet du

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

3 reaktioner till “Vi kallar dem ROCK n´ROLL

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.