Nu är man stolt som en enhörning!

Nu kommer cliffhanger 2 och Bellis är nu nyklippt och så fin, vilken skillnad. Som ni ser på förebilden så klippte Carina bort det som är under pilen och sparade längderna runt om. Det är lite längre framtill som blir som en sluttning bakifrån och framåt kan kan säga. Det var inte särskilt slitet sa Carina, men det var ju som två frisyrer i en då det blivit virvlar och lockar i nacken. Hon tyckte också det var bra att vi låtit det växa ut en bit nu eftersom Bellis vill spara ut håret. Nu fick hon en mer jämnklippt frisyr som kommer växa sig snyggare när håret växer. Alltså jag vart helt förvånad så mycket som togs på tjockleken på håret också. Hon lyfte ju upp och klippte bort under överhåret så att det inte syns ovantill, men håret blir automatiskt inte lika tjockt. Jag borde tagit kort på håret som klipptes bort så hade ni häpnas, såg ut som en lövhög typ.

Bellis är alltid söt och vackraste som finns i mina ögon, men får väl ärligt erkänna att det var lite oredigt innan nu när man jämför Bellis vart också toknöjd, hon är som en sprudlande solstråle här hemma nu och även där. Samt Carina var så duktig och förklarade för henne hela tiden vad hon skulle göra så Bellis förstod att det inte skulle bli några frågetecken.

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig LÄS HÄR, det löser vi på mindre än 1 sekund!

✓ Du behöver bara läsa en gång, till nästa gång vet du

22 reaktioner till “Nu är man stolt som en enhörning!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s