Nu är man stolt som en enhörning!

Nu kommer cliffhanger 2 och Bellis är nu nyklippt och så fin, vilken skillnad. Som ni ser på förebilden så klippte Carina bort det som är under pilen och sparade längderna runt om. Det är lite längre framtill som blir som en sluttning bakifrån och framåt kan kan säga. Det var inte särskilt slitet sa Carina, men det var ju som två frisyrer i en då det blivit virvlar och lockar i nacken. Hon tyckte också det var bra att vi låtit det växa ut en bit nu eftersom Bellis vill spara ut håret. Nu fick hon en mer jämnklippt frisyr som kommer växa sig snyggare när håret växer. Alltså jag vart helt förvånad så mycket som togs på tjockleken på håret också. Hon lyfte ju upp och klippte bort under överhåret så att det inte syns ovantill, men håret blir automatiskt inte lika tjockt. Jag borde tagit kort på håret som klipptes bort så hade ni häpnas, såg ut som en lövhög typ.

Bellis är alltid söt och vackraste som finns i mina ögon, men får väl ärligt erkänna att det var lite oredigt innan nu när man jämför Bellis vart också toknöjd, hon är som en sprudlande solstråle här hemma nu och även där. Samt Carina var så duktig och förklarade för henne hela tiden vad hon skulle göra så Bellis förstod att det inte skulle bli några frågetecken.

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig LÄS HÄR, det löser vi på mindre än 1 sekund!

✓ Du behöver bara läsa en gång, till nästa gång vet du

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

22 reaktioner till “Nu är man stolt som en enhörning!

 1. Ser jättefint ut, härligt att klippa sig oavsett om det är slitet eller inte. Skall själv gå till frisören i morgon, så efter längtat men tiden har inte råäkt till och sen fick vi covid, så jag skall verkligen njuta av att klippa mig i morgon

  Gilla

 2. Wow så fin hon blev, och så tjockt hår hon har. Min dotter hade alltid långt hår när hon var liten (ja nu också) men de hatade hon att kamma sig så det vart en stor tova underst och så lyckades vi kamma det översta lagret innan hon vägrade kamma mer….en envis unge var det. Så bra att de vänjer sig tidigt vid att kamma och få det friserat.

  Gilla

 3. nej men du så stor tjej ni har vilken skillnad så söt hon är passade jätte bra i det så lik mamma oxå ❤
  ja är som bellis de klipper ur en halv påse brukar hon skratta om till mej

  Gilla

 4. Bellis blev jättefin i sitt nyklippta hår 😃. Jag förstår vad du menar med hennes hår när man ser för & efter bilder. Verkar vara en bra frissa. Går du till henne med??

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.