Vacker är hon och vacker kommer hon bli

Frisyrer Barn

1 2 3

Hejsan Svejsan

Imorgon ska jag göra om mina naglar, till lite tuffare look på dem, älskar mina julnaglar. Nu dock vill jag göra om dem, visar er imorgon hur de vart. Det blir en cliffhanger 1. Bellis ska till frisören imorgon efter lunch. Hon vill ju spara ut håret vilket hon såklart ska få också. Det är dock lite för yvigt, tjockt och oredigt nu efter att hon haft kort bobbpage innan och nu har vi medvetet låtit det växa ut för att det ska gå jämnklippa det lite mer så att det växer snyggare. Bilderna ovan ska jag visa för frisören att det är så hon kan klippa det om det går. Bellis har också sagt ja till dem när jag förklarat hur vi måste göra för att håret ska växa sig snyggare på längden neråt. Bellis har inte klippt sig sedan juni nu så det är hög tid. Bellis har förstått med att det kommer bli lite kortare för att det ska gå jämna till det. Vi får hoppas och tro att hon känner samma imorgon. Hon har så tjockt hår så det är verkligen i behov att klippas. Håret ser lite oredigt ut nu faktiskt då det är så tjockt och samtidigt fler olika uppklippningar här och var i håret som inte är helt i takt med hur håret växer.

Här är ovan är från när hon klippte sig sist och jag tycker hon är så vacker och fin i den här frisyren, men hon vill att det ska växa ut nu och det ska hon absolut få. Hon blir fin i vilket hon än kommer göra. Ja nåväl, hon har ju inte extremt mycket längre, men det har vuxit ut så det inte är sådär uppklippt i nacken längre. Det är liksom jämns med nu med fler yviga uppklippningar åt alla håll, fniss.

Här nedan ser ni FÖRE bilder som jag precis tog. Nu brukar hon ju som sagt alltid har uppsatt i luggen och på sidorna så pass mycket så att allt hår försvinner från ansiktet. Det har därför inte varit någon fara eller vad man ska säga. Man har inte sett att det är i behov att klippas då. Det ska bli toppenkul att se vad som görs åt det här barret i morgon. Vacker är hon och vacker kommer hon bli vår prinsessa.

Det får då helt enkelt bli en cliffhanger 2

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig LÄS HÄR, det löser vi på mindre än 1 sekund!

✓ Du behöver bara läsa en gång, till nästa gång vet du

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

8 reaktioner till “Vacker är hon och vacker kommer hon bli

 1. Kul & mysigt att ni 2 ska bli ompysslade.
  Du ska fixa naglarna & Bellis håret. Båda kommer bli jättefina 😀.

  Det är ju lätt att hår blir mer trassligt när man har längre hår. Det är bra att hon får göra som hon vill med sitt hår.
  Dem kommer att fixa till håret på Bellis så att hon kan spara ut till långt hår 😊💕

  Gilla

 2. Så mysigt att ni ska få bli ompysslade båda två imorgon. Det blir spännande att se resultaten sen 🙂 Jag är lite sugen på nya nyråsinspirerade naglar, även om man inte firar stort i år, men jag tror att det blir lite svårt att hinna med tyvärr.

  Gilla

 3. Å det blir spännande att se både dina naglar och den lilla sötnötens nya frisyr! Min prins skulle verkligen behöva klippa sig, speciellt i nacken och på sidorna, men det får vänta ett litet tag till.

  Gilla

 4. Fin tjej du har 🙂 vi har inte klippt vår dotter en enda gång än 🙈 vi mentalt laddar för att få henne att sitta stilla så pass länge

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.