Hur ska vi kunna betala 46940 kr?

Hej

Hoppas att ni har det bra en söndag som denna. Här fick vi sovmorgon till klockan 09, tack snuttan. Hon har haft oroliga nätter till och från nu och drömmer mycket. I natt sa hon när hon vakna – I natt mamma har det varit en bra natt, jag har sovit gott hela natten utan drömmar, skönt. Vi ska ge oss ut nu i nysnön som kommit och leka lite innan lunchen.

Hur ska vi kunna betala 46940kr?

När vi betalade räkningar häromdagen så fick vi nästan en chock då vår hyreslapp från föreningen var på 46940kr? På räkningen stod det att vi hade en inre fond på 35171kr plus något annat underhåll på 860kr som vi skulle betala för att få behålla för att erhålla alternativ renovering. Vi har således inte de pengarna att bara kunna betala så vi kände att den räkningen kan vi helt enkelt inte betala, rena skämtet ju. Jag ringer upp riksbyggen som otroligt nog hade bemannad personal där trots att det var juldagen. Jag frågar vad detta nu var för något (skämt) att dessa pengar har vi inte. De får göra upp en betalningsplan i så fall osv. Jag krävde också att få svar på vad allt var?! Hon berättar då att det blivit ett fel i deras dataprogram och att vi kunde riva denna räkning. Det hade blivit så för de flesta i vår förening och att föreningen skulle meddelat oss det. Vilket de inte har gjort. Det skulle komma en ny faktura som var skickad och att denna således då inte var sann på något vis. Alltså detta är ju inte klokt, tänk då dem som kanske inte fått lika saftigt belopp som vi, de kanske betalde räkningen de fått. Det är ju att ta av andras pengar. Såklart får de väl tillbaka en insättning om detta. Tycker det är slött att de lämnar meddelande att föreningen ska meddela alla som bor i bostadsföreningen. De borde istället skickat ut mail och eller sms till alla som det inneburit och man fått reda på det i god tid, speciellt nu när det är jul och stängt.

→ Nu ska vi som sagt ut och leka i snön, har ni fått snö?

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig LÄS HÄR, det löser vi på mindre än 1 sekund!

✓ Du behöver bara läsa en gång, till nästa gång vet du

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

7 reaktioner till “Hur ska vi kunna betala 46940 kr?

  1. Så härligt att ni har snö, jag hoppas att snön hittar hit också. Vad skönt att hon fick en bra nattsömn utan några mardrömmar. Oj vilken saftig räkning ni fick, tur att det var fel räkning.

    Gilla

  2. Skönt att det var fel på den i alla fall, och som du säger några betalar ju kanske men det är inte något nån av oss vanliga bara kan hosta upp. Alla kan göra fel men att då inte meddela detta på ett korrekt sätt tycker jag är under all kritik, det är deras skyldighet och i dagens digitala samhälle är det ju knappast ett problem.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.