Smet från notan och nya kuddfodral

Anna Kuddfodral Ljusrosa – IKEA och GURLI Kuddfodral Grå IKEA

Hej och God Fortsättning på julen!

Jag har klickat hem nya kuddfodral till vår soffa, vill ha stora kuddar och dessa är på 65×65 och 50x50cm. Har beställt den ljusrosa med knappar som är 65×65 cm som jag tänkte ska vara längst bak, där framför ska den mellangråa enkla kudden som är 50×50 cm som ska vara framför den rosa för att sedan sätta en ljusgrå som jag redan har hemma som är 45×45 cm och att det blir ett rosa och grått tema i soffan. Jag köper inte särskilt dyra kuddfodral, har märkt att de slits snabbt här hemma. Dessutom tröttnar jag snabbt också och köper nya flera gånger om året. Jag gillar de gråa med franar som är framför den rosa också, men de var i linnetyg och det blir så snabbt skrynkligt att det inte hade funkat här hemma heller. Därför klickade jag inte hem just det kuddfodralet. Den rosa är också i linne, men de andra kuddarna kommer ju vara framför den så det kommer nog inte vara så synligt. Ska visa er sedan då allt är på plats och det är som jag tänkt. Det blir en cliffhanger så länge så att säga. Jag har även fler gråa och rosa kuddfodral här hemma om man vill lägga till ännu fler.

Idag har vi inte gjort så mycket än, eller ja det har vi faktiskt om jag tänker efter. BQ och Bellis har varit och pantat, samt slängt återvinning och skräp som vi hade och blev efter julen. Jag har läst klart sista kapitlen i skolboken och lagt till lite mer text i mina uppgifter och nu är de klara för att skickas och lämnas in till läraren i morgon då deadline är. Igår kväll då tösen somnat kikade vi på filmen med Robert Gustavsson, Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann. Det har inte blivit av någon anledning att vi sett den, fråga mig inte varför. Det var jättecharmig och bra film och vi tänkte se film 2 ikväll 101åringen som smet från notan och försvann

Har ni sett filmerna och vad tyckte ni?

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig LÄS HÄR, det löser vi på mindre än 1 sekund!

✓ Du behöver bara läsa en gång, till nästa gång vet du

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

15 reaktioner till “Smet från notan och nya kuddfodral

 1. Grått och rosa är så behagligt tycker jag. Jättefint. Tyckte filmerna var sådär bara, men det kanske var för att jag förväntade mig så mycket av dom. Förväntningarna var höga

  Gilla

 2. Jättefina kuddar. Kommer passa bra till soffan 🙂.

  Så skönt att dem fick åka iväg själva. Så du kunde få klart grejer hemma själv 👍.

  Nej. Inte sett dem filmerna. Inte min smak av filmer. Även om jag tycker att Robert Gustafsson är roligt. Så kan han vara lite jobbig ibland tycker jag.

  God fortsättning! 🤗

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.