Julen får bli bra trots allt ♥

GOD JUL

Halloj i allt julfirande. Här gör vi det bästa av allt och jag och BQ ska börja värma på all julmat nu strax. BQ står i skrivandes stund och skalar potatis så jag passar på att skriva några juliga rader. Vi har öppnat några julklappar och Bellis har fått ett spel och en leksak som hon har aktiverat sig med. Vi har varit hem till svärmor och lämnat julklapp till henne och även vi fått. Samt vi fick träffa och prata lite med henne, så viktigt och trevligt . Efter det hr vi åkte hem till vänner och lämnat deras julklapp och där hade de dukat fram massa julgott och glögg när vi kom. Vi som bara tänkt överlämna julklappen. Vi stod utomhus på deras altan med bra avstånd från varandra. Vi stannade där en liten stund och nu är det dags att äta julmat, vi är alla hungriga.

Efter maten ska vi öppna alla julklappar, vi har en trevlig julafton här trots allt fastän vi saknar alla våra nära och kära GOD JUL på er alla mina fina

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig LÄS HÄR, det löser vi på mindre än 1 sekund!

✓ Du behöver bara läsa en gång, till nästa gång vet du

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

13 reaktioner till “Julen får bli bra trots allt ♥

 1. Men så underbart ni haft det! Är man utomhus så går det ju bra att ses en sväng med avstånd. Mysigt att de hade dukat upp lite godsaker till er när ni kom. Julen i år blev inte som tidigare år men tycker det blev bra ändå. Huvudsaken är att barnen är nöjda och det är de.

  Gilla

 2. Låter som om ni fått en himla fin julafton, ändå fått träffa nära och kära och spenderat tid tillsammans med er familj 😀 själv blev det en himla lugn julafton med min man och lite julmat, inte mer än så vilket faktiskt var skönt även fast saknaden var stor efter min kära ursprungsfamilj ❤
  God jul i efterskott till er allihopa ❤

  Gilla

 3. Mysigt att ni fick en fin jul, det blir ju jul trots allt i dessa tider även om det är lite annorlunda. Vi, både här hemma, mina föräldrar och min bror med familj, har haft Cornona så vi kunde fira tillsammans vilket var skön. God jul på dig och familjen

  Gilla

 4. God jul! Här har det varit en hyfsat normal jul ändå – precis så som tjejerna varit van vid. Men jag… Saknar min familj, mina syskon och allting.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.