Detta lärde jag mig av årets kalander…

Lucka nummer 24: ” Detta lärde jag mig av årets kalander ”

Oj, jag vet inte vad jag lärde mig just mer än att jag tycker att det var bra ämnen. Mer mogna ämnen på något sätt där man har möjlighet att reflektera mer i nuet och mer på ett trovärdigt sätt. Det kanske var just det jag lärde mig då. Man fick även möjligheten att faktiskt få skriva en lucka där man själv får nämna vad man är bra på. Det är så viktigt i bloggvärlden att man får känna att det man själv gör duger. Samt att man har möjlighet att reflektera och analysera sig själv. Det var både lite tyngre och även mindre tyngre luckor att reflektera kring. Detta år är ju verkligen så annorlunda man kan tänka sig och det trodde man väl knappast i sin vildaste fantasi att man någonsin skulle uppleva. Att man ska hålla avstånd från sina nära och kära så att man inte ska göra illa dem kan man ju krasst se det som.

Sköt om er där ute idag och GOD JUL på er

Detta är en del av ” Kajsons julkalender” https://johannakajsonsblogg.se/)

Här är några av alla som är med i år:

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig LÄS HÄR, det löser vi på mindre än 1 sekund!

✓ Du behöver bara läsa en gång, till nästa gång vet du

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

5 reaktioner till “Detta lärde jag mig av årets kalander…

  1. För ett år sedan kunde man verkligen inte föreställa sig denna situation vi lever i. Hoppas att allt snart blir normalt igen. Önskar dig en god jul ❤ Kramis

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.