Smart in the dark – så syns vi bättre

Hejsan

Jag fick äran och chansen i en tävling som Kamilla hade på sin instagram att vinna en gåva hos Smart In The Dark till ett värde av 600kr. Jag var den som lottades ut som vinnare av Smart In The Dark och fick då således välja en gåva till det värdet på shoppen. Jag bestämde mig för att välja denna mössa med reflexer. Perfekt för mina powerwalks som alltid har en tendens att bli då det mörknat. Ni kan kika in mössan här – Värmande reflexmössa i skön ull och kashmirblandning.

Reflexmössa i skön kashmir och ull. Enligt beskrivning ska den inte klia och den ska hålla värmen. Det måste jag instämma i för det är sant att den inte kliar och man känner sig varm och go när man är ute. Toppen är ju att mönstret på mössan är reflex. Smart In The Darks mössor syns även på så långt håll som 125 m. Reflexens material är även tillverkade i ett av de bästa materialen för att vara hållbar och synlig reflex. Tycker det är toppen också att mössan är neutral så att säga, då kan både jag och BQ ha den på oss när vi är ute och går i mörkret.

Smart In The Dark är ett svenskt företag och konceptet är att vi ska synas i mörkret på olika sätt. Det finns flera trendiga och bra produkter i deras webbshopp som jag tycker ni ska kika in. Jag instämmer att vi ska synas mer i mörkret, det är så viktigt.

Bellis och jag som är lediga har varit ut i det härliga soliga vädret idag. Man vart nästan förvånad över hur soligt och härligt väder det var. Samt vi var ute en bra stund och lekte loss och njöt i solens strålar. Som jag förstått ska vi få en solig julafton också, underbart såklart. Dock saknar jag snön och kylan. Man saknar även frost och krisp, men jag tänker inte gnälla. Det är som sagt härligt att solen är framme. Jag ska ut och gå snart och powerwalka och med det sagt också inviga nya mössan. Efter det är det skalande av potatis till oändlighet då jag ska göra jansons.

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig LÄS HÄR, det löser vi på mindre än 1 sekund!

✓ Du behöver bara läsa en gång, till nästa gång vet du

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

5 reaktioner till “Smart in the dark – så syns vi bättre

  1. Mössan ser fin ut. 🙂
    Själv ligger jag sjuk lagom till julen så blir en jul i karantän i år då vad man än tycker om det 🙄

    Gilla

  2. Grattis till vinsten. Säger varenda gång att jag måste ta på mig reflexer. Tror du att jag gör det???? Nej. Märker att dom behövs i stan också.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.