Det finaste jag kan göra för mig själv…

Lucka nummer 22: ” Det finaste jag kan göra för mig själv… ”

Det är att vara rädd om mig själv. Ta hand om min kropp och se till att hålla mig frisk och i bra form så jag orkar vara en bra mamma och en bra partner. Framförallt för att för mig själv också, för min hälsa och mitt välmående. Att man själv får må bra är en stor del av ens liv för att man ska orka med sin vardag och alla prövningar samt sysslor man ska göra. Man har många motgångar i sitt liv också och för att orka med dem så måste man ta hand om sitt välmående också.

Det finaste man också man kan göra är att unna sig kvalitetstid. Både med sig själv och med sin familj.

Detta är en del av ” Kajsons julkalender” https://johannakajsonsblogg.se/)

Här är några av alla som är med i år:

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig LÄS HÄR, det löser vi på mindre än 1 sekund!

✓ Du behöver bara läsa en gång, till nästa gång vet du

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

7 reaktioner till “Det finaste jag kan göra för mig själv…

  1. Alldeles rätt och riktigt och klokt. Så är det, det finaste som finns är när man bryr sig om sig själv. Då orkar man ge mer av sig själv till familjen också.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.