Vad julen betyder för mig…

TOMTEN VARIT HÄR!

Hejsan i julstöket – I fredags då vi hämtat Bellis från skolan hängde den här julpåsen på vår tidningshållare, så gulligt. Det är således från någon granne för vi har porttelefon och för att bli insläppt måste man ringa upp oss och vi godkänner via telefonen för att komma in, det har vi ju inte gjort. Ja allt är ju logiskt att någon granne kan ha öppnat upp dörren åt någon osv. Men jag tror mig ha en aning om vilka det är. Supergulligt och fint att visa extra kärlek dessa tider till varandra.

Min rygg är paj igen, så trökigt och orättvist. Jag har varit bättre nu och så skönt att ha kommit igång med mina raska powerwalks igen. Nu har något hänt igen så det gör ondare än innan, jipiiee liksom. BQ och Bellis har åkt till en lekpark för att leka ett par timmar och jag ska fixa lunch åt oss strax. Man tappar liksom motivationen till allt när det är såhär. Det är som det är, det är bara att gilla läget, orkar inte deppa ihop nu. Det är min favorittid på året och det ska det få vara även detta året.

JULEN 2019 – HEMMA HOS BQ,S LILLEBROR MED FAMILJ

” Vad julen betyder för mig…”

Då halkar vi in på dagens lucka i julkalendern nr 20 det passar ju således bra då. Julen för mig är den tiden på året då jag trivs som allra allra bäst. Älskar allt med julen. Jag får heller aldrig någon press eller stress som många pratar om. Jag är alltid ute i god tid med allting så det blir aldrig stress för oss! GOD JUL. Älskar att både ge och ta.

Detta är en del av ” Kajsons julkalender” https://johannakajsonsblogg.se/)

Här är några av alla som är med i år:

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig LÄS HÄR, det löser vi på mindre än 1 sekund!

✓ Du behöver bara läsa en gång, till nästa gång vet du

22 reaktioner till “Vad julen betyder för mig…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s