Vad julen betyder för mig…

TOMTEN VARIT HÄR!

Hejsan i julstöket – I fredags då vi hämtat Bellis från skolan hängde den här julpåsen på vår tidningshållare, så gulligt. Det är således från någon granne för vi har porttelefon och för att bli insläppt måste man ringa upp oss och vi godkänner via telefonen för att komma in, det har vi ju inte gjort. Ja allt är ju logiskt att någon granne kan ha öppnat upp dörren åt någon osv. Men jag tror mig ha en aning om vilka det är. Supergulligt och fint att visa extra kärlek dessa tider till varandra.

Min rygg är paj igen, så trökigt och orättvist. Jag har varit bättre nu och så skönt att ha kommit igång med mina raska powerwalks igen. Nu har något hänt igen så det gör ondare än innan, jipiiee liksom. BQ och Bellis har åkt till en lekpark för att leka ett par timmar och jag ska fixa lunch åt oss strax. Man tappar liksom motivationen till allt när det är såhär. Det är som det är, det är bara att gilla läget, orkar inte deppa ihop nu. Det är min favorittid på året och det ska det få vara även detta året.

JULEN 2019 – HEMMA HOS BQ,S LILLEBROR MED FAMILJ

” Vad julen betyder för mig…”

Då halkar vi in på dagens lucka i julkalendern nr 20 det passar ju således bra då. Julen för mig är den tiden på året då jag trivs som allra allra bäst. Älskar allt med julen. Jag får heller aldrig någon press eller stress som många pratar om. Jag är alltid ute i god tid med allting så det blir aldrig stress för oss! GOD JUL. Älskar att både ge och ta.

Detta är en del av ” Kajsons julkalender” https://johannakajsonsblogg.se/)

Här är några av alla som är med i år:

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig LÄS HÄR, det löser vi på mindre än 1 sekund!

✓ Du behöver bara läsa en gång, till nästa gång vet du

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

22 reaktioner till “Vad julen betyder för mig…

 1. Så fint gjort men att skriva från vem är ju inte fel så man kan tacka, men oavsett kul att få en lite present. Ajaj hoppas ryggen blir bättre innan jul, ta hand om dig ❤️

  Gilla

 2. Alltid roligt med små överraskningar på dörren när man kommer hem, snällt av grannarna om det nu var dom, ja, vi stressar heller aldrig då vi också är ute i god tid och vill vara i stort sett klara med allt till 1 dec så att man bara kan njuta, göra småpyssel och invänta julen tillsammans med familjen

  Gilla

 3. Inge vidare att din rygg har pajat. Får hoppas att den snabbt blir bra igen. Att ha ryggvärk kan förstöra mycket, eller det spelar ingen roll vart man egentligen har ont. Dagen blir så jobbig att uthärda när man har ont.

  Gilla

 4. Men vilken snäll granne du har 🙂 jobbigt att du börjar att få ont i din rygg jag älskar verkligen julen jag med och känner mej inte heller speciellt stressad inför julen 🙂

  Gilla

 5. Å vad fint av er secret santa! Sånt är riktigt fint!
  Stackare som har ont igen! Själv har jag bokat in en tid hos kiropraktorn imorgon för min nacke. Blä! Inser att jag MÅSTE bli starkare i ryggen. Så from nu måste jag börja träna för att slippa ha ont hela tiden.

  Gilla

 6. Vad gullig granne! Snacka om att ha anammat julen! Jag är likadan med jul, är alltid ute i god tid! Speciellt iår kändes superviktigt att göra så! Hoppas ni hade en superfin fjärde advent!

  Gilla

 7. Men så gulligt av dina grannar att ge en liten julgåva. Vad jobbigt att du har ont i ryggen. Hoppas att det snart ger med sig. Skönt att känna att du inte behöver stressa med något.

  Gilla

 8. Gud jag älskar såna här inlägg om julen 🙂 blir varm o mysig i hela kroppen 😀 Håller med! Jag älskar julen – att få vara nära sina kära maten julklapparna stämningen kring julen 😀

  Fy trist med din rygg gumman hoppas att de släpper innan jul iaf 💞

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.