Något jag skulle vilja lära mig…..

Lucka nummer 19: ” Något jag skulle vilja lära mig”

Ja, det är verkligen att sticka eller virka. Tror helst sticka faktiskt för jag tycker det är så vackert att ha på sig egenstickade tröjor eller ponchos eller koftor. Likaså stickade lovikavantar och andra vantar. Jag hade gärna stickat Bellis koftor och tröjor i mjukt garn åt henne. Dessa ovan är från Gotland då vi var och kikade på någon försäljnings bod där. Älskar att gå på sådana ställen.

Detta är en del av ” Kajsons julkalender” https://johannakajsonsblogg.se/)

Här är några av alla som är med i år:

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig LÄS HÄR, det löser vi på mindre än 1 sekund!

✓ Du behöver bara läsa en gång, till nästa gång vet du

19 reaktioner till “Något jag skulle vilja lära mig…..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s