Något jag skulle vilja lära mig…..

Lucka nummer 19: ” Något jag skulle vilja lära mig”

Ja, det är verkligen att sticka eller virka. Tror helst sticka faktiskt för jag tycker det är så vackert att ha på sig egenstickade tröjor eller ponchos eller koftor. Likaså stickade lovikavantar och andra vantar. Jag hade gärna stickat Bellis koftor och tröjor i mjukt garn åt henne. Dessa ovan är från Gotland då vi var och kikade på någon försäljnings bod där. Älskar att gå på sådana ställen.

Detta är en del av ” Kajsons julkalender” https://johannakajsonsblogg.se/)

Här är några av alla som är med i år:

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig LÄS HÄR, det löser vi på mindre än 1 sekund!

✓ Du behöver bara läsa en gång, till nästa gång vet du

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

21 reaktioner till “Något jag skulle vilja lära mig…..

 1. Alla kan lära sig och sticka, min dotter har lärt sig, från början tyckte hon det var svårt och blev fel,men det senaste året har hon faktiskt blivit riktigt duktig, jag själv har stickat sedan jag var ca. 11 år, men när jag försökte lära henne när hon var yngre, gick det inget vidare. Och det är ju själva skapandet som är poängen, med tiden kommer mer kunskap, så lycka till att prova på.

  Gilla

 2. Jag har sen 3 år tillbaka, lärt mig virka. Jag bestämde mig bara en dag att jag skulle göra en pläd. Jag tog youtube till hjälp, köpte garn och virknål och satte igång. Nu har jag gjort massvis med plädar till vänner och familj. Perfekta presenter som gör dem glada. Jättekul att göra med 🙂

  Gilla

 3. Det är något med jag skulle vilja lära mej 😊 virkade lite när jag var mindre men skulle vilja lära mej att virka mer 😊

  Gilla

 4. Virka är lättare än att sticka tycker jag eftersom man bara har en lös maska åt gången. Det finns säkert videos som förklarar hur man gör på internet. Lycka till!

  Gilla

 5. Alltså jag kan både sticka och virka hjälpligt …. men har inte rätt intresse. Men min syster är helt otrolig på allt som har med handarbete att göra och jag köper hennes alster av och till

  Gilla

 6. Så trevligt det vore att kunna göra fina tröjor och sockar och mössor och vantar själv, men tyvärr har jag inte det tålamodet men jag skulle hemskt gärna vilja ha det för det är verkligen mycket fint man kan göra till familj & vänner mm

  Gilla

 7. gjorde innan barnen kom då ja va yngre men nu nä . pysslar me annat nu . just nu fått dille på stjärnor det kanske syns =) har ja dej på instagram vännen ? försvinner ju ofta ett tag så man inte vet men ska kolla kram

  Gilla

 8. Jag kan verkligen inte sticka eller virka, har försökt många gånger men nope det är inget för mig.
  Det finns många videos på YouTube om du verkligen vill lära dig!

  Gilla

 9. Jag skulle så väldigt gärna vilja kunna spela ett instrument. Blir så imponerad av musiker och önskar att jag hade haft motivationen när jag var liten. Tar keyboardlektioner nu, men det är svårare att lära sig när man är vuxen, iaf i mitt fall 😀

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.