Hoppas vi på sprudlande julförväntan

Hej

Idag är det sista skoldagen för Bellis innan det blir jullov och så härlig känsla det ger. Minns då jag gick i skolan och man minns hur taggad man var då. Idag skulle de ha en form av julfest där de skulle ha fika med sig och även en valfri leksak att visa upp. Bellis tog med sig sin rosa dansande robot hon har. Till fika tog hon med sig lussebulle, pepparkaka och en sockerfri julmust. Hon hade på sig sin nya julklänning och röda strumpbyxor, samt tomteluva. Hoppas att hon får vara glad hela dagen idag i skolan, samt att hon får den där julkänslan man hoppas på. När jag gick i skolan hade vi ju alltid avslutning i kyrkan då det var jul. Samt luciatåg m,m. Det är ju såklart inte aktuellt, därför hoppas vi att hon är glad idag och får sprudlande julförväntan. Hon var ledsen i morse innan skolan, hon hade drömt otäckt (som det känns i hennes värld) och var lite uppgiven och ledsen i morse. Hon var därför väldigt mammig och pappig. Därför följde pappa med i bussen idag och väntade tills det ringde in i skolan så hon inte skulle vara ledsen sista dagen. Jag har också drömt i natt och även BQ har farit runt i sängen så vi har haft en orolig natt alla tre, så verkar som det inte var vår bästa natt i natt

Här har jag i alla fall satt ihop en jullista på låtar som vi alla i familjen gillar. Ni får gärna lyssna på den ni också om ni behöver julstämning. Enya är faktiskt Bellis som gillar mest, hon nynnar ofta på hennes låtar, så sött ♥♥

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig LÄS HÄR, det löser vi på mindre än 1 sekund!

✓ Du behöver bara läsa en gång, till nästa gång vet du

22 reaktioner till “Hoppas vi på sprudlande julförväntan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s