Pandemin tog och gav mig……

Lucka nummer 17: ” Pandemin tog och gav mig…… ”

Ja detta kan man ju prata väldigt mycket om. Såklart är det friheten till ett normalt liv. Förbudet att kunna träffa och göra som man vill och träffa sina vänner och familj som man vill. Det har den gett för alla så det är inget DEN GAV MIG! Jag vill faktiskt säga att den gav oss resan till Gotland. Resan skulle blivit gjord ändå, men den vart på ett annat sätt mot va den skulle ha gjort. När vi bokade resan så hade vi tänkt göra massor av aktiviteter man kan göra där. Vi gjorde fler grejer, men vi gjorde inte det vi tänkt helt. Vi tog dagen som den kom då vi var där och vi planerade aktiviteter samma dag flera gånger. Vi avstod villerkulla, lumelundagrottan, Blå lagunen, Fårö osv. De ställen som de flesta besöker. Vi hade också mer ledig tid och njöt av den också.

Detta är en del av ” Kajsons julkalender” https://johannakajsonsblogg.se/)

Här är några av alla som är med i år:

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig LÄS HÄR, det löser vi på mindre än 1 sekund!

✓ Du behöver bara läsa en gång, till nästa gång vet du

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

9 reaktioner till “Pandemin tog och gav mig……

  1. Jag tror att många svara exakt som du på den frågan. Jag har inte riktigt hunnit känna efter, det har varit sjuk KAOS på jobbet… 150 anställda och de MÅSTE jobba eller ha en ersättare så det har varit väldigt kämpigt…

    Gilla

  2. Ja som jag saknar den där friheten, kanske inte mest för min egen skull för där jag är just nu i livet så utnyttjas den inte så mycket ändå. Men liksom för samhällets skull, jag vill se glada människor på gatorna igen

    Gilla

  3. Men ni fick en underbar tid tillsamman på Gotland och bara vara. Bilderna du tog därifrån är så fina! Men ja den tog mycket pandemin, härligt att ni ändå kom iväg 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.