Ett hållbart kitt i 24h

Hej

Jag måste slå ett slag för dessa läppstift från Max Factor Lipfinity lip colour de är verkligen toppenbra måste jag säga. De håller verkligen måttet och hela dagen. Jag brukar måla om en gång kanske. Det fungerar så att man målar med färgpenseln, alltså själva läppstifet ett lager. När det har torkat in så lägger man på ett lager med transparanta stiftet som är med också som glossar upp läpparna och gör att det håller sig på plats. Det är alltså ett tvåsteegs moment man gör för att hålla det på plats. Jag har fyra olika färger, här ser ni två av dem.

Idag har jag lite softtajm här, så även imorgon. Jag är klar med veckans studier. Satt mycket igår för att bli klar, vill få känna lite julledigt jag också. På måndag, tis, ons nästa vecka tänkte jag göra klart sista uppgiften som ska in 27:e dec sedan är det att plugga inför provet för mig sedan. Har inte fått datum för slutprovet ännu bara, men kursen slutar 7 jan.

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig LÄS HÄR, det löser vi på mindre än 1 sekund!

✓ Du behöver bara läsa en gång, till nästa gång vet du

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

5 reaktioner till “Ett hållbart kitt i 24h

 1. Men åh! Tack för tipset 🙂 De brukar ha bra grejer faktiskt 🙂 Aldrig hört att någon klagat om de ärligt talat 🙂 Gud ett sånt hade jag velat ha ju

  Gilla

 2. Så skönt att ha soffhäng hemma idag 🙂.
  Inget långt jullov för dig. Men sen lägger du ju upp plugget som du känner. Bara att du känner att du kan mycket till slutprovet 🙂

  Gilla

 3. Hoppas det går bra för dig att plugga inför provet. 🙂 Jag älskade att läsa till undersköterska, det var soft men ändå.. bra innehåll liksom.

  Gilla

 4. Vad härligt att du är klar med dina uppgifter och kan få lite ledigt nu och efter all pluggande så är det skönt med lite ledigt 😊

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.