Man ångrar aldrig…/ Jag borde gå och lägga mig

 Lucka nummer 15: ” Man ångrar aldrig…”

Vissa val man gör och så är det även för mig. Jag valde att satsa på ny utbildning där jag nu studerar till barnskötare/elevassistent och aktivitetsledare på fritis på vuxenutbildningen i vår kommun. När jag gått denna utbildningen kan jag sedan studera vidare exempelvis till förskolelärare om jag vill det. Jag ångrar inte att jag tog det beslutet och våga satsa på det. Man är aldrig för gammal, i alla fall inte för mig med tanke på att jag kan jobba minst 25-30 år till innan pensionärstankar.

Såklart ångrar man heller inte den kampen vi utsatte oss för när vi kämpade för att få våran älskade Bellis. Tänker man på det så känns det ju helt befängt och imponerande att vi orkade kämpa i hela 7 år för att få barn. Det är värt det nu såhär för det var vår älskade tös vi väntade på. Kan i alla fall säga att jag skulle inte orka den kampen en gång till. Det var i alla fall värt det för henne.

 Lucka nummer 16: ” Jag borde gå och lägga mig ”

Ja det kan vi säga både BQ och jag att vi lägger oss för sent om kvällarna. Det är för skönt att vara uppe tillsammans när vi får vår egentid. Vi älskar att kika serier och filmer. Ibland är man för trött när klockan ringer på morgonen och man säger varenda morgon att ikväll måste vi lägga oss tidigare men det blir i alla fall inte det. Jaja nåväl tror inte vi är extrema. Vi lägger oss allt från 22 till 00:30 kan jag nog säga såhär på rak arm. Senare än 00:30 har vi aldrig lagt oss.

Detta är en del av ” Kajsons julkalender” https://johannakajsonsblogg.se/)

Här är några av alla som är med i år:

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig LÄS HÄR, det löser vi på mindre än 1 sekund!

✓ Du behöver bara läsa en gång, till nästa gång vet du

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

7 reaktioner till “Man ångrar aldrig…/ Jag borde gå och lägga mig

 1. Ja det här med att lägga sig i tid känner jag igen. Lägger mig alltid försent om jag ska upp tidigt och tänker jämnt ”borde lägga mig tidigare” Men det är mysigt att se på filmer och serier ja 🙂

  Gilla

 2. Jag brukar säga att jag ångrar inga val, inte ens de som visade sig vara dåliga för alla har format och utvecklat mig till den jag är idag. En erfarenhet rikare.
  Förstår att Bellis var en lång men väl värd väntan.
  Låter som ni lägger er rätt vettigt ändå jag är tvärkass på att lägga mig i tid 🤣

  Gilla

 3. Jag tänker VARENDA dag att jag ska gå och lägga mig i tid! Men sedan missar jag det där sömntåget, för det kommer vid 18-19-snåret och då är det annat med mat osv som ska fixas. När klockan sedan är 20-21 har jag missat tåget och kommer inte till ro. Maken kan somna direkt när han lägger sig, men jag måste ligga och läsa lite eller så för att känna mig trött och somna.

  Gilla

 4. Det är aldrig försent att plugga, och det leder ju till personlig utveckling & det är alltid värt det. Oj, här går hela familjen i säng kl 21.00 på vardagar fast vi ska ju upp kl 04.00..på helgerna kan vi dock sitta uppe sent men det skulle inte fungera på vardagar.. dock är det bra att det fungerar för er, Man ska göra det man trivs med

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.