Läder och stickat, aldrig fel!

Såg att bloggaren Fyra årstider – mitt liv på landet tipsade om denna stickade tröja med fransar från Lindex i ett av sina blogginlägg som ett sidotips. Jag blev verkligen tokkär i den, hur vacker är den inte då? Tyvärr är den slut på webbshoppen och även på vår butik i stan och även närliggande butiker. Verkar då således som fler än jag tycker att den är fin. Jag tycker det är snyggt med högre hals nu när jag är kortklippt, frisyren kommer fram snyggare då faktiskt. Jag får inse att den inte går att köpa för mig, kanske inte alls eller så kommer den in i lager. Ja jag erkänner jag får gråta en skvätt eller något. Det var just det jag tyckte var så underbart när man var på Gotland när man såg alla dessa vackra stickade tröjor i alla små bodar. Där var det ju dock lite högre prisklass på dem kan man ju tillägga.

Tröjan hade jag gärna haft på mig någon dag i jul och haft dessa läderliknande kostymbyxor till som jag sett att de säljer på Vero Moda, Snyggt värre.

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig LÄS HÄR, det löser vi på mindre än 1 sekund!

✓ Du behöver bara läsa en gång, till nästa gång vet du

19 reaktioner till “Läder och stickat, aldrig fel!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s