Jag mår bra när jag….

Lucka nummer 14: ”  Jag mår bra när jag… ”

Ja det är nog krystat, men jag mår bra när jag får vara med min familj och vi gör något tillsammans. På helger är det såklart också mysigt men då är i regel alltid någon tröttare än den andra så man inte är på rätt mood om man säger. Jag mår bra när vi har semester och åker iväg på en veckas semester. Detta året en vecka på Gotland, det var helt magiskt härligt. Vi älskade vår stuga som låg precis vid Tofta strand och en liten promenad vid Tofta bageri så man kunde gå köpa färskt bröd varenda morgon. Sommaren innan det reste vi tillsammans till Cala Bona på Mallorca och det är faktiskt den mest mäktigaste resa vi någonsin gjort.

Då mår jag som bäst då det bara är vi tre och vi gör någon semester tillsammans.

Detta är en del av ” Kajsons julkalender” https://johannakajsonsblogg.se/)

Här är några av alla som är med i år:

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig LÄS HÄR, det löser vi på mindre än 1 sekund!

✓ Du behöver bara läsa en gång, till nästa gång vet du

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

3 reaktioner till “Jag mår bra när jag….

  1. Jag mår bra när jag är med familjen. Men inte nödvändigtvis när vi är lediga. En kväll när jag ser på äldsta tjejen som har fotbollsträning. Eller när jag ligger och nattar alla tjejerna på kvällen. Hur mysigt!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.