Detta är jag bra på

Från en ljuvlig promenad i höstvädret

Solig dag från Tofta på Gotland

Från Hertastrand på Gotland

Sommar och semester tillsammans

Frukost och färgglatt

Lucka nummer 13: ” Detta är jag bra på ”

Jag sägs vara bra på foto och det är det som har lockat hit mest besökare genom åren på min blogg. Jag har ett stort intresse för det. Har dock haft ett än större intresse för det innan än nu då jag inte har samma tid nu som innan. Allt handlar ju om vad man gör också. Det går se motiv i allting bara man har rätt öga för det. Jag vill tala genom mina bilder och det tycker jag att jag förmedlar både genom mina fotoinlägg och även när jag fotar mina vardagsinlägg.

Fånga konstnären i din bild och det kan man göra både genom fantasi och inställningar på kameran. Du kan fånga det konstnärliga i din bild också bara genom att fota en ”här och nu bild” Det gäller att hitta rätt känsla och vem avgör vilken känsla du vill förmedla med koret. Jo det gör du, endast du!

Detta är jag alltså bra på – FOTO!

Detta är en del av ” Kajsons julkalender” https://johannakajsonsblogg.se/)

Här är några av alla som är med i år:

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig LÄS HÄR, det löser vi på mindre än 1 sekund!

✓ Du behöver bara läsa en gång, till nästa gång vet du

11 reaktioner till “Detta är jag bra på

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s