Detta är jag bra på

Från en ljuvlig promenad i höstvädret

Solig dag från Tofta på Gotland

Från Hertastrand på Gotland

Sommar och semester tillsammans

Frukost och färgglatt

Lucka nummer 13: ” Detta är jag bra på ”

Jag sägs vara bra på foto och det är det som har lockat hit mest besökare genom åren på min blogg. Jag har ett stort intresse för det. Har dock haft ett än större intresse för det innan än nu då jag inte har samma tid nu som innan. Allt handlar ju om vad man gör också. Det går se motiv i allting bara man har rätt öga för det. Jag vill tala genom mina bilder och det tycker jag att jag förmedlar både genom mina fotoinlägg och även när jag fotar mina vardagsinlägg.

Fånga konstnären i din bild och det kan man göra både genom fantasi och inställningar på kameran. Du kan fånga det konstnärliga i din bild också bara genom att fota en ”här och nu bild” Det gäller att hitta rätt känsla och vem avgör vilken känsla du vill förmedla med koret. Jo det gör du, endast du!

Detta är jag alltså bra på – FOTO!

Detta är en del av ” Kajsons julkalender” https://johannakajsonsblogg.se/)

Här är några av alla som är med i år:

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig LÄS HÄR, det löser vi på mindre än 1 sekund!

✓ Du behöver bara läsa en gång, till nästa gång vet du

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

11 reaktioner till “Detta är jag bra på

 1. Det syns på bilderna att du gillar att fota. Jättefina foton 😃😍.
  När jag tar bild & lägger in den i bloggen t.ex. Så vill jag att läsare ska få en bättre förståelse i vad jag skriver i texten.
  Men jag skulle vilja lära mig mer att ta foton.
  Hoppas du får en bra start på veckan & denna måndag 🤗❣️

  Gilla

 2. Det är roligt att fotografera, och kul att vara bra på det, själv är jag nog lite mera amatör fast att jag har en X-T3 som man kan göra massor av bra foton med, problemet är som du nämnde i ditt inlägg tiden och därför blir de flesta bilder tagna med iphone istället

  Gilla

 3. Men du ÄR jätte duktig på att fota osv 🙂 De kan jag verkligen inte förneka – en av de bästa bloggerskorna faktiskt 😘 finns ingen därute som fotar så bra som du hjärtat

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s