Finns andra män som sätter spår också

Idag var vi till Kappahl och fixade de sista julklapparna, och hämtade även ut de sista på posten. Nu är vi faktiskt klara med julklapparna och de är alla inslagna nu och ligger under granen. Vi tänkte baka pepparkakor Bellis och jag idag, men det vart inte så alls, vi ska göra det i morgon. Köpte även en julklänning åt henne när vi var på Kappahl som hon ska få ha på sig på skolan på fredag då de ska ha lite jultema och och julfest då. Hon har vuxit ur sina förra julkläder hon haft. Hon vart så fin i sin juloutfit och hon själv vart så glad över den också. Det är mycket sådant här i skolan nu, men tycker det är toppen. Barnen behöver uppmuntran nu i dessa tider och det ska vara extra roligt då det närmar sig julen också. När jag gick i skolan så var vår klass skolans luciatåg ett år och jag minns att det var så roligt.

Vi kikar på Så Mycket Bättre och där är ju Jakob Hellman med. Jakob är en artist som finns med sedan skoltiden för mig. Han släppte bara en skiva men vilken brillant skiva, den är ju magisk. Tror nog de flesta vet vem han är och har nynnat på hans låtar. Kent och Jakob Hellman är två män i mitt liv som också satt spår.

Just när de filmar från Gotland också så känner man igen sig från vår semestervecka där. Vi svängde ju även in och kikade där de spelar in Så Mycket Bättre. Det ser verkligen ut som det gör på tv. Ja såklart att det gör, det ändrar ju inte skepnad, men ja ni hajar. Det SER verkligen ut som på tv. Som jag uppfattade av det jag såg (kan ha fel) så såg det mindre ut än man tycker på tv bara.

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig LÄS HÄR, det löser vi på mindre än 1 sekund!

✓ Du behöver bara läsa en gång, till nästa gång vet du

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

17 reaktioner till “Finns andra män som sätter spår också

 1. Så fin hon blev i sin klänning! Älskar rött & så många är så fina i just den färgen! Kent betydde otroligt mycket för mig med en period och jag har sett dem live 3 gånger – underbart!

  Gilla

 2. Men åh vilken söt klänning!
  Vi är inte klara med alla julklappar men har inte så mycket att handla.

  Varken Kent eller Hellman är några som fastnat hos mig. Tittar inte på Så Mkt Bättre i år, tycker inte om upplägget. Men jag har hört vissa tolkningar som har varit fantastiska.

  Gilla

 3. Så Mycket bättre är så mysigt! Vi sjunker ner i varsin fåtölj varje lördag och bara myser. Har ingen koppling till Gotland, däremot till Öland 🙂

  Gilla

 4. Men så fin hon blev, lilla Bellis! Ja vi behöver glädjas så mycket vi kan nu när det lider mot jul och vi behöver vara lite positiva. Hoppas ni får bakat era pepparkakor….vi har en del bakande kvar…pepparkakor och mandelmusslor får det bli också. Jakob Hellman har med sitt album verkligen påverkat mångas liv.

  Gilla

 5. Åh redan klara, gud vad skönt! Jag har några kvar men vet vad som ska köpas. Jag har aldrig gillat Hellman, överhuvudtaget svenskt är inte min grej. Dock senare år har jag börjat uppskatta det mer.

  Gilla

 6. Vad skönt att ni är klara med julklapparna 😊 jag har en del kvar att köpa tills jag är klar plus all julmat som ska handlas ..
  Vilken fin klänning hon fick .

  Gilla

 7. Vad skönt att ni är klara med julklapparna. Vi har Rickards syskonbarn att köpa till. Blir mest troligt pengar dock. så mycket enklare ju att de får köpa det som de vill ha. Så fin outfit hon fick. Har för mig att det brukar vara så att det alltid ser större ut på tv än vad det är i verkligheten. Intressant det där ju.

  Gilla

 8. Så mysigt att gå på stan med sin dotter. Skönt att julklapparna nu är klara för dig.
  Såå fin klänningen blev på Bellis 😃.
  Det är jättekul att dem fixar olika jul grejer för barnen i skolan.
  För mig när jag var barn så var det lucia tåg, julkonsert, dans kring grann m.m. Det var kul.
  Jag såg med Så Mycket Bättre igår. Jag tyckte det var bra. Helen Sjöholm är ju Helen Sjöholm. Jättebra 😀 å så har jag fått upp ögonen för Markus Kunnegård 😀. Jakob gillar inte jag.
  Kul att ni varit & kollat på stället.
  Glad Lucia 😇🕯🤗

  Gilla

 9. Så fin jul klänning, kul att få något nytt till jul. Killarna skall få röda skjortor tror jag som jag köpt, som sällan är klädda i så rött. Tror jag är klar med alla klappar, bara några som skall hämtas ut men bara slått in en 😂 så jag har att göra

  Gilla

 10. Jag uppskattade inte Kent i tonåren. Lite konstigt, för jag har alltid älskat den svenska vistraditionen med texter som är som poesi. Men som vuxen tycker jag Kent är fantastiska. Samma med Jakob Hellman, som jag börjat lyssnat på tack vare min sambo. Vad söt Bellis är! Jättefin klänning.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.