Det här längtar jag efter

Lucka 12 – Det här längtar jag efter!

Tillhands är det ju lätt att säga när vaccin kommit och vi har börjat få bukt på denna pandemi och man kan röra sig mer friare igen och känna friheten. Där är vi inte än och kommer säkert dröja bra länge till så det blir bara tråkigt då att lämna det svaret. Nää närmast till hands längtar jag till själva julafton just för jag hoppas att det blir någon form av julstämning då när julmaten och julklapparna kommer. Jag får inte den julkänslan jag brukar få, men jag har fått julkänslor det har jag. Brukar ha betydligt mer denna tiden på december än vad man fått nu. Idag var jag hem till en vän för att lämna en julklapp och då tog vi lite glögg på deras altan. Det var mysigt och juligt såklart. Vi satt där och pratade någon timma hon och jag, men ändå känns det lite tråkigt i allt detta att man har det såhär.

JULAFTON blir mitt svar!

Detta är en del av ” Kajsons julkalender” https://johannakajsonsblogg.se/)

Här är några av alla som är med i år:

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig LÄS HÄR, det löser vi på mindre än 1 sekund!

✓ Du behöver bara läsa en gång, till nästa gång vet du

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

11 reaktioner till “Det här längtar jag efter

 1. Det finns massor av saker att längta efter nu, men vi är kreativa och bra på att göra det mysigt i alla fall. 💖 Har du och familjen några särskilda planer för julafton och julstökar ni i väntan på dagen? I morgon ska jag göra den första juliga grejen för i år: baka julgodis.

  Gilla

 2. Ja det är lite tuffa tider nu men gäller att göra det bästa av situationen och se det positiva i det man faktiskt har och det man faktiskt kan göra. Julen är mysig 🙂

  Gilla

 3. Tycker julkänslan kommer och går mycket i år, men det är väl för att det finns så mycket annat att tänka på och oroa sig över just nu. Hoppas på en mysig jul för oss alla ♥

  Gilla

 4. Ja denna pandemin börjar bli riktigt jobbig och man börjar bli galen . Julen även i år känns tuff men jag får ta mig igenom denna gång med och tänka positivt och kämpa för mina barns skull som gillar julen

  Gilla

 5. Julpirr är det bästa! Håller dock med om att det är mindre sånt i år, mycket för att julen ju handlar om närhet med nära och kära. Låter som att du gör det bästa av situationen i alla fall ♥️

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.