Vem är jag när jag är modig?

Jag tänkte haka på Kajsons julkalender i år med, har gjort det tidigare år också. Jag tänkte jag hakar på de dagar jag känner att det är ett ämne jag vill skriva om. Samt när jag känner jag har tiden till det. De flesta dagar ska vi nog hinna med, NU KÖR VI

Lucka nummer 7: ” Vem är jag när jag är modig?

Jag skulle nog vilja säga att jag är modigare och modigare ju mer åren går. Sedan jag vart mamma är jag också modigare och vågar stå för det jag känner och tycker. Jag är mig själv och är ödmjukt inställt till det mesta, men samtidigt kan jag bakom fasaden ta väldigt illa vid mig trots att jag vågar stå för mig själv. Tänker bara tillbaka till en arbetsplats jag jobbade på, där tassade man lite på tå. I bland vågade man stå upp för sig och då hade man samlat mod till sig kanske i flera dagar för att våga ta den konversationen man velat göra. Vissa gånger vågade jag inte utan kände att – Näeee inte denna gången. En annan gång kanske jag helt enkelt vågade och då var det väldigt nervöst innan. Ack så stolt man var över sig själv efter det den gången man vågade.

Jag önskar jag ifrågasatt mer ibland och kanske stod upp mer för mig själv vissa gånger. Där kan jag ge vika för lätt, men de gånger jag gör det så känner jag mig modig och stolt.

→ Hur känner du dig när du är modig?

Detta är en del av ” Kajsons julkalender” https://johannakajsonsblogg.se/)

Här är några av alla som är med i år:

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig LÄS HÄR, det löser vi på mindre än 1 sekund!

✓ Du behöver bara läsa en gång, till nästa gång vet du

14 reaktioner till “Vem är jag när jag är modig?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s