Om Mirre


Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min egna familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en stor förskola med 11 avdelningar. Jag har innan det jobbat på privat tandläkarklinik som tandsköterska. Lycklig flickvän till BQ sedan 2000, efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov – 2013.

Smålänningen: Jag är en rätt sprallig tös som har lätt till skratt, men även kan vara ganska känslig. Uppvuxen i en kyrklig familj och det är jag glad för.  Älskling: Lever tillsammans med BQ & Bellis i en stor 3,½:a (4:a) centralt. Mannen min, BQ som jag kallar älsklingen min på bloggen träffades sommaren 2000 när vi var på semester i Småland båda två. Han skulle vidare till Emmaboda-festivalen och jag var hemma i Oskarshamn. Det var där det sa klick, och sedan dess är vi oskiljaktiga. Här kan ni läsa lite mer om oss för den som är intresserad → Stora pojkvänslistan → Mina älskade hjärtan. Numera är jag då också även Mamma till finaste tösen jag vet, på bloggen kallar jag henne Bellis.

Kameran: Då tiden finns tar jag med mig kameran ut för att fota i det vackra vädret. När man fotograferar kan man skapa konst tycker jag. Det är inte bara att knäppa av ett kort utan du gör kortet med din egen fantasi. Ingen kan komma säga att ditt kort inte är lyckat, har du lyckats med det du ville då du fotade så har ju du lyckats, inte sant?.  Tycker om allt som har med hund, tyvärr finns inte vår älskade Bellman hos oss längre, tog bort honom 25:e april 2015, vackraste hunden jag skådat. Tycker även om smink och kläder. Jag är nästan alltid målad om naglarna & numera gör jag dem på salong, vilket jag tycker piffar upp allt.

Välkomna hit, mycket nöje 

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

⇘ LÄS TEXTEN UNDER HÄR  ⇙

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥