Ha koll på de gula tonerna i håret

Hej

Frisören brukar göra en glossing i håret då jag färgar det. Det ger håret extra glans och mattar ner så håret får en mer kall färg på slingorna då jag har mycket varm färgpigment i mitt hår som naturligt. Glossing håller ungefär i 4 – 6 veckor, det är som en intensivtoning. Jag tycker det håller ungefär där med. Jag brukar vara jättenöjd med glossingen och tycker håret får en helt annan glans. Dock då glossingen går ur håret efterhand så får jag typ de 3-4 sista veckorna innan det är dags för uppfärschning igen lite ”gulare” slingor och den kalla nyansen går ur. Jag tycker förvisso inte att det är gult på fel sätt, men jag som vill ha kall färg tycker att det är ”gult”. Därför fick jag tips om denna produkt av min frisör att jag kunde ha i en gång innan nästa frisörtid för att fortsätta att hålla den kalla looken på håret – Wella Professionals Color Fresh Mask Pearl Blonde.

→ Hur ofta går ni till frisören? vad använder ni för produkter för att hålla håret fräscht mellan frisörbesöken?

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig LÄS HÄR, det löser vi på mindre än 1 sekund!

✓ Du behöver bara läsa en gång, till nästa gång vet du

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

7 reaktioner till “Ha koll på de gula tonerna i håret

 1. Härligt att du blivit tipsad om en produkt som håller håret fräschare längre! 🙂 Det var nog säkert två år sedan jag var hos frisören senast, haha! Klipper istället håret själv någon gång varannan månad för att få bort slitna toppar 🙂

  Gilla

 2. Perfekt när man kan fräscha upp det lite hemma innan man ska på nästa besök:) jag använder silverschampoo emellanåt för att hålla det gula borta:)

  Gilla

 3. hm…3 gånger om året brukar det nog bli…jag färgar det men använder inga speciella produkter för att hålla det. Brukar hålla sig fint i alla fall. Jag använder schampo och balsam, oftast köpt i vanliga varuhus

  Gilla

 4. Oj det är inte ofta jag kommer iväg och klipper mig som jag egentligen borde göra 🙈… Jag använder lite olika hårprodukter

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.