Nu har vi skapat julmagi

Hej

Nu har det gått någon dag sedan jag uppdaterade här och det är skönt med pausar. Jag har heller inte haft tid för jag har pluggat mycket innför provet som jag hade. Provet hade jag igår och det kändes bra då jag lämnade in det. Fick betyget igår eftermiddag och jag är så nöjd, mitt slit gav resultat. Idag har jag varit och gjort om naglarna och fått helt perfekta julnaglar. Jag ÄLSKAR dem verkligen, blev precis som jag önskade. Det var längsta gången jag väntade att göra om mina naglar. Till veckan hade det varit in på 7:e veckan. Nu tyckte jag ända att jag kunde göra om till julnaglar. Direkt efter julhelgerna ska jag börja min andra APL och tills dess kommer jag göra om dem igen, dvs mindre juliga då.

Vi har även pyntat nu med tomtar och det var inte så ansträngande för vi har bara 4 st. Vi vill inte ha fler eller för mycket framme. Bellis julstrumpa har fått kommit fram nu och där ska hon få nån julklapp sedan. De julstrumporna är så fina, köpte den förra året. Hur långt har ni kommit med julen? Jag känner mig klar med dekorationen och det nu. Det är julbakande som står på agenden framöver, men det får vänta tills nästa vecka tror jag och veckan efter det.

Vi har börjat mycket tidigare med allt i år, men just denna jul tycker jag man ska börja med allt tidigare om man mår bra av det. Det är trots allt bra vi ska må inte sant?

Nu ska jag kika på filmen A Christmas Prince – The Royal Wedding, Kikade på A Christmas Prince, film 1 i morse. Finns även en film 3 också, A Christmas Prince The Royal Baby.

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig LÄS HÄR, det löser vi på mindre än 1 sekund!

✓ Du behöver bara läsa en gång, till nästa gång vet du

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

16 reaktioner till “Nu har vi skapat julmagi

 1. Det är så skönt att ta en paus när man behöver det. Jag känner att ett inlägg som inte det finns känsla med kan jag lika bra skita i att skriva. Väldigt fina naglar.

  Gillad av 1 person

 2. Dina naglar alltså. Hur snyggt är inte det? Just nu känns det som om jag skulle byta jobb bara för att få ha naglar. Lagom är bäst då det kommer till julen. För mig handlar det mer om massa ljus, växter, osv. I dag kommer granen upp också. Känns som om det är viktigare än någonsin att få göra julfint hemma.

  Gillad av 1 person

 3. Sååå snygga naglar….önskar jag kunde ha det också men det fungerar verkligen inte för mig.
  vi är nog ganska så fardigpyntade, det är bara den riktiga granen som ska in men det blir inte förrän närmare jul…vi brukar hugga själv och jag älskar doften av äkta gran, det är jul för mig.
  Vi har nog alldeles för mycket julpynt och allt brukar inte komma upp men i år har vi ganska mycket uppe.

  Gillad av 1 person

 4. Stort grattis till bra resultat på provet. Dina naglar är verkligen snygga, ser så juliga ut. Åh finns det en trea på royal wedding-filmerna. Måste se den med bebisen. Här har vi mycket kvar med dekorationerna. Granen ska upp och alla andra prydnader. Men det tar vi närmre jul. 😀

  Gillad av 1 person

 5. Jättefina naglar! Skulle gått i veckan men avbokade då barnen var krassliga, ville inte riskera att sprida något. Så jag har en ny tid nästa vecka och det ska bli skönt för jag tycker att de börjar gå lite sönder. Har ingen aning om vad jag är sugen på för färger bara..

  Gillad av 1 person

 6. Åh så härligt med julnaglar, rött är ju alltid såå läckert! Jag har inte tagit fram granen än men det blir nog imorgon, tycker med att allt behöver komma fram lite tidigare i år 🙂

  Gillad av 1 person

 7. Åh, så fina naglarna blev. Jag fick göra årets första julnaglar på jobbet förra veckan och nu lär det bli mycket rött närmsta veckorna. Mina egna däremot har halkat lite efter och får nöja sig med vanligt nagellack ett tag. Det brukar bli så inför högtiderna 😉

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.