Är Kevin Murphy värt att satsa på?

Hej

Ytterligare en dag som gått i ett, studier såklart. Jag har i alla fall unnat mig kvalitetstid och fått håret fixat. Klipp och färg, samt en hårbottenspeeling plus glossing. Så har verkligen unnat mig extra lyx idag. Det känns så härligt och fräscht att vara snygg och fräsch igen. Idag använde Anna en volymspray som gav fin volym med denna produkt Kevin Murphy Body Mass och peelingen hon använde var Kevin Murphy Scalp Spa Scrup. Jag vet inte vad jag ska förvänta mig, men faktiskt så kliar eller svider det inte alls i min hårbotten efter den behandlingen Anna gjorde. I så fall är det ju värt att testa forsatt eventuellt. Har varit ner på stan och köpt två julklappar till Isabelle så jag tycker att vi är klara med julklappar till henne nu. Hon fick även ett paket med hemleverans idag och hon kommer även få ett till eventuellt imorgon. Tror att hon kommer bli jättenöjd med dem. Det kommer passa henne jättebra, vi tror att det är vad hon vill ha. Hon har skivit en önskelista till tomten och såklart kommer tomten att ge henne något hon önskar sig. Hon ska ju ha något hon vill ha och inte bara köpa för att köpa.

I morgon är det då till att ladda för prov mellan 9-12 för mig. BQ har digitalt möte ungefär samma tid också. Skönt imorgon då klockan är 12, då tar jag HELG fram tills måndag då ny kurs startar en månad framåt.

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig LÄS HÄR, det löser vi på mindre än 1 sekund!

✓ Du behöver bara läsa en gång, till nästa gång vet du

12 reaktioner till “Är Kevin Murphy värt att satsa på?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s