Är Kevin Murphy värt att satsa på?

Hej

Ytterligare en dag som gått i ett, studier såklart. Jag har i alla fall unnat mig kvalitetstid och fått håret fixat. Klipp och färg, samt en hårbottenspeeling plus glossing. Så har verkligen unnat mig extra lyx idag. Det känns så härligt och fräscht att vara snygg och fräsch igen. Idag använde Anna en volymspray som gav fin volym med denna produkt Kevin Murphy Body Mass och peelingen hon använde var Kevin Murphy Scalp Spa Scrup. Jag vet inte vad jag ska förvänta mig, men faktiskt så kliar eller svider det inte alls i min hårbotten efter den behandlingen Anna gjorde. I så fall är det ju värt att testa forsatt eventuellt. Har varit ner på stan och köpt två julklappar till Isabelle så jag tycker att vi är klara med julklappar till henne nu. Hon fick även ett paket med hemleverans idag och hon kommer även få ett till eventuellt imorgon. Tror att hon kommer bli jättenöjd med dem. Det kommer passa henne jättebra, vi tror att det är vad hon vill ha. Hon har skivit en önskelista till tomten och såklart kommer tomten att ge henne något hon önskar sig. Hon ska ju ha något hon vill ha och inte bara köpa för att köpa.

I morgon är det då till att ladda för prov mellan 9-12 för mig. BQ har digitalt möte ungefär samma tid också. Skönt imorgon då klockan är 12, då tar jag HELG fram tills måndag då ny kurs startar en månad framåt.

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig LÄS HÄR, det löser vi på mindre än 1 sekund!

✓ Du behöver bara läsa en gång, till nästa gång vet du

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

12 reaktioner till “Är Kevin Murphy värt att satsa på?

 1. skönt att få ordning på frillan:) kul med lovande produkter och denna är verkligen toppen,skulle oxå behöva ett frisörbesök men får ta det när allt lugnat sig i denna pandemi,bor ju i sthlm , kram

  Gilla

 2. Håret blev jätte fint och det lätt som att produkterna va helt rätt för dig. Har aldrig testat dem själv dess värre. Men de låter lovande.

  Härligt att julklapps shoppandet går bra.
  Hoppas ni får en lugn o fin helg!!!

  Gilla

 3. Du blev superfin – gillar verkligen nacken! Jag använder Kevin Murphys Killer curls och gillar den. Men brukar inte ha besvär av några produkter så jag är kanske ingen bra referens 🙂

  Gilla

 4. Blev pluggande hela dagen för mig igår med, härligt med lite vardagslyx och julklappsinköp..lätt att köpa för många till barnen dock för det är ju så roligt att handla julklappar till barn

  Gilla

 5. Du blev så snygg i håret. Det är en djungel med produkter och det som passar en behöver inte passa den andre. Men känner du att det är ok så varför inte?

  Gilla

 6. Att få håret fixat är så härligt. Jag älskar att gå till frissan 🥰. Spännande å se vad ditt hår säger om den produkten.

  Det är roligare att köpa både presenter & julklappar 🎁till barn ☺️.
  Hoppas att provet går bra i morgon 🙏🏻
  🤗

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s