Fullmåne, julgran och nytt ålderstecken?!

Hej

Ja, där kom livet emellan! Jag har inte haft tid med cyberspace något alls annat än att sitta vid skolarbetet. Idag har jag suttit hela dagen från 8 fram tills kl 17 faktiskt, endast paus för lunch och att hämta Bellis kl 13, men hon är så självgående så hon kan leka och klara sig själv här hemma medans BQ jobbar och jag pluggar. Här ser ni mig från i morse som BQ så gärna ville fota då han tyckte det såg så gulligt och gosigt ut när jag satt där och plugga samtidigt som jag höll på somna hela tiden. Jag var jättetrött i morse för jag vaknade vid 03 i natt och kunde INTE SOMNA OM. Jag var nog vaken i 2 h och surra runt där i sängen. Ja jag hade gjort vad som helst för att somna om då. Jag hade räknat får, lyssnat på godnattsaga. Näe istället fick jag ligga och lyssna på BQ som låg och sov så skönt och tungt, MORR. Pratade med min förra kollega och hon sa – Välkommen in”i fullmånsklubben”, VAAA, kan det vara möjligt jag har då aldrig varit påverkad av sådant. Är det också något nytt ålderstecken jag får finna mig i, fniss.

Ja soffa har vi ju också pysslat runt med, eller vad man ska säga! Det gick jättebra att få iväg våra gamla soffor till min fina Ericas familj . Fick även bilder från dem när de fått dem på plats och det var så fint så. Igår var det då dags att få vår nya soffa att anlända äntligen och den kom i delar, (harkel) ja. Vi tog hjälp av Bellis kompis A,s pappa som kunde hjälpa till. Vilken klippa och på ett par timmar hade vi fått upp den och även fått soffan monterad.

Vi är så nöjda och den är så ofantligt skön att sitta i och är toppenkvalité på.

Nu har granen fått flytta in hos oss med. Bellis har längtat så mycket. Idag när vi gick ner i källaren hade vår gran gått av i källarförrådet. Vi hade ställt fel sak bredvid som vält över den. Hon blev så ledsen och trodde inte att det skulle bli någon gran här hemma i år. Vi åkte då iväg och köpte en ny gran. Den står nog prydlig och klar och pyntar fint i vårt vardagsrum. I år är det guld, röda och vinröda kulor i granen, samt vinröda och beige rosetter.

Jag sitter nu och lyssnar på julmusik med Carola och mina favoriter med henne är Dagen är kommen, Mary´s Boy Child och Härlig är jorden. Min absoluta favoritlåt när det gäller julmusik är Gloria in excelsis Deo. Har själv varit med och sjungit i en kyrk-kör och just dessa låtar fäste sig mest. Samt såklart Gläns över sjö och strand, O helga natt och Stilla natt.

Har ni några favoriter till julsånger?

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig LÄS HÄR, det löser vi på mindre än 1 sekund!

✓ Du behöver bara läsa en gång, till nästa gång vet du

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

22 reaktioner till “Fullmåne, julgran och nytt ålderstecken?!

 1. Hej 🙂
  Är det specialpedagogik Du läser (Mht boken Du håller i handen) Vad kul.
  Jag jobbar som specialpedagog på en gymnasieskola för elever med särskilda behov. Världens bästa jobb och världens mest fantastiska elever.

  Bästa jullåten…

  Må gott

  Gilla

 2. Ett tips från en som stundtals lider av insomnia, när du vaknar så och inte kan somna om så gå upp och drick en kopp te (rött te då) eller ett glas varm o’boy sen kan du krypa ner igen och oftast så somnar man om. Jättekonstigt men det brukar funka.
  Vi har samma modell på vår soffan, så skönt för vi kan verkligen mysa hela familjen i den.
  Så fin granen blev!

  Gilla

 3. Men stackare! Finns Inge värre än att vakna mitt i natten och försöka somna till ljudet utav sovande Karl bredvid sig. Hoppas att du fick sova tidigt på kvällen och fick en hel natts sömn ❤

  Men va fint det blev! Kanon bra val utav soffa och erat soffbord passar så bra ihop med den. Jätte kul att se hur fint det blev. Förstår att du längtat.

  Trist med granen men va skönt att det gick att skaffa en ny. Va fint ni pyntade den.

  Ha en fin torsdags kväll!!!

  Gilla

 4. Sånt är så drygt. Att vakna mitt i natten & man bara vill somna om.

  Så kul att ni fått i ordning på soffan. Det blev jättebra! 😃👏🏻. Så fint det blev med grannen 🎄🌟😃.

  Jag gillar ”Himmmelen i min famn” av Carolas julsånger. Sen är det ”stilla natt”, ”Halleluje”& ”välkommen hem” av EMD 😊

  Kram❣️

  Gilla

 5. Granen får vänta lite till känns det som. Det där med att plugga känner jag ingen. Svårt att plugga dock när man har barnen hemma men men

  Gilla

 6. Jättesnygg soffa 😊 vart ju jättebra ju . Fint julfint du har 😊.. Vad jobbigt att du fick lyssna på snart när du skulle sova hoppas du sov bättre i natt

  Gilla

 7. Vad härligt med båda ny soffa och julgran! Granen kommer in till oss nästa vecka, brukar fixa det på min födelsedag 🙂
  Ska fundera lite på jullåtar, gillar tex Little Drummerboy med Magnus Carlsson, Förra året fick jag nys om Beyonces Ave Maria när dottern sjöng solo på Lucian. Nu tycker jag att den är jättefin!

  Gilla

 8. Haha, GUD vad jag relaterar! Det finns ingenting värre än att ligga klarvaken och inte kunna somna och tvingas höra på snosandet från personen bredvid som sover tungt. Så otroligt provocerande 😀

  Gilla

 9. Vad jobbigt att du vaknade mitt i natten och inte kunde somna om. Jag förstår att du var trött när du pluggade. Så fin eran nya soffa är. Vilken otur med er gamla gran, härligt att ni kunde köpa en ny 🙂

  Gilla

 10. Så snyggt det vart med soffan.. Verkligen. Grått är 👌 och så fint det vart med granen.. Nu fick jag också lite känsla över att plocka upp vår gran 🎀🎄

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.