Fullmåne, julgran och nytt ålderstecken?!

Hej

Ja, där kom livet emellan! Jag har inte haft tid med cyberspace något alls annat än att sitta vid skolarbetet. Idag har jag suttit hela dagen från 8 fram tills kl 17 faktiskt, endast paus för lunch och att hämta Bellis kl 13, men hon är så självgående så hon kan leka och klara sig själv här hemma medans BQ jobbar och jag pluggar. Här ser ni mig från i morse som BQ så gärna ville fota då han tyckte det såg så gulligt och gosigt ut när jag satt där och plugga samtidigt som jag höll på somna hela tiden. Jag var jättetrött i morse för jag vaknade vid 03 i natt och kunde INTE SOMNA OM. Jag var nog vaken i 2 h och surra runt där i sängen. Ja jag hade gjort vad som helst för att somna om då. Jag hade räknat får, lyssnat på godnattsaga. Näe istället fick jag ligga och lyssna på BQ som låg och sov så skönt och tungt, MORR. Pratade med min förra kollega och hon sa – Välkommen in”i fullmånsklubben”, VAAA, kan det vara möjligt jag har då aldrig varit påverkad av sådant. Är det också något nytt ålderstecken jag får finna mig i, fniss.

Ja soffa har vi ju också pysslat runt med, eller vad man ska säga! Det gick jättebra att få iväg våra gamla soffor till min fina Ericas familj . Fick även bilder från dem när de fått dem på plats och det var så fint så. Igår var det då dags att få vår nya soffa att anlända äntligen och den kom i delar, (harkel) ja. Vi tog hjälp av Bellis kompis A,s pappa som kunde hjälpa till. Vilken klippa och på ett par timmar hade vi fått upp den och även fått soffan monterad.

Vi är så nöjda och den är så ofantligt skön att sitta i och är toppenkvalité på.

Nu har granen fått flytta in hos oss med. Bellis har längtat så mycket. Idag när vi gick ner i källaren hade vår gran gått av i källarförrådet. Vi hade ställt fel sak bredvid som vält över den. Hon blev så ledsen och trodde inte att det skulle bli någon gran här hemma i år. Vi åkte då iväg och köpte en ny gran. Den står nog prydlig och klar och pyntar fint i vårt vardagsrum. I år är det guld, röda och vinröda kulor i granen, samt vinröda och beige rosetter.

Jag sitter nu och lyssnar på julmusik med Carola och mina favoriter med henne är Dagen är kommen, Mary´s Boy Child och Härlig är jorden. Min absoluta favoritlåt när det gäller julmusik är Gloria in excelsis Deo. Har själv varit med och sjungit i en kyrk-kör och just dessa låtar fäste sig mest. Samt såklart Gläns över sjö och strand, O helga natt och Stilla natt.

Har ni några favoriter till julsånger?

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig LÄS HÄR, det löser vi på mindre än 1 sekund!

✓ Du behöver bara läsa en gång, till nästa gång vet du

22 reaktioner till “Fullmåne, julgran och nytt ålderstecken?!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s