Nu ska vi sof(f)ta här framöver

Hej

Ja såhär ser det ut hemma hos oss i vardagsrummet nu. Jag har dammsugit, städat och skrubbat. Ja hela vardagsrummet och soffor. Samt nu är sofforna leveransbara för de som köpt dem och kommer och hämtar dem senare idag. Vår nya soffa kommer imorgon mellan 10-14 och då måste vi fått bort dessa soffor då såklart innan dess. Ska bli skönt då allt detta är gjort och dessa är borta och andra nya soffan är på plats. Hoppas inte att det är så svårt att montera ihop sedan, men verkar ej så faktiskt. Man lär köpa nya möbler lite då och då så man får storstädat på ett annat sätt emellanåt ツ. Det står ju grejer och hallmöbler lite överallt i lyan nu eftersom möbler från hallen också behövdes bäras bort så man tar sig fram med dessa breda soffor. De är hemska att flytta, svintunga och tumpliga. Nätt och jämt man får ner dem i trapphuset. Kändes som man mosade varandra då man bar dem för att kunna runda trappräcket, ja ni förstår. Vi får hoppas att det går bra för de som ska bära idag, antar de kommer säga några svordomar

Vår soffa kommer i fler delar (ja tyvärr), men det är nog bra för den blir inte så tung att bära upp då. Hoppas att det ska gå bra i alla fall. Det lär ni nog bli varse om skulle jag tro och jag kommer ju såklart visa er slutresultatet sedan.

Ikväll blir det serietittande från sängen med andra ord, vi har det att välja på eller sitta på varsin köksstol framför teven.

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig LÄS HÄR, det löser vi på mindre än 1 sekund!

✓ Du behöver bara läsa en gång, till nästa gång vet du

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

10 reaktioner till “Nu ska vi sof(f)ta här framöver

 1. Det är bara att inte byta en stor möbel. Det ger åxå mer jobb & struktur än vad man tror 🙂.

  Det ska bli så kul, spännande & se hur soffan ser ut & hur det kommer att bli 👏🏻😃
  Att ligga i sängen & se tv eller film är inte så tokigt det heller ☺️

  Gilla

 2. Minns ett år då vi bytte soffor precis innan jul. Herregud vilken pärs det blev då sofforna blev försenade gång på gång.
  Men vi fick sofforna den 22:e så det blev bra.
  Hoppas att det blir bra för er!

  Gilla

 3. Vad skönt att sälja sofforna innan den nya kommer hem =) så nyfiken på hur din nya soffa ser ut och h ur det blir =)

  Gilla

 4. Härligt att ni får allt gjort nu. Hoppas att alla soffdelar kommer innan veckan är slut så ni kan ha en riktigt mysig helg med både serier och advents mys. Ska bli spännande att se nya soffan 🙂

  Är Avis på att du storstädat vardagsrummet klart. Här är allt kvar då vi inte har enats om hur vi ska ställa om allt så att det nya bordet får plats. Jag vill bara få det klart så att det nya bordet kan få glänsa.

  Ha en fin måndags kväll!!!

  Gilla

 5. Så mysigt att förnya lite hemma – även om det kräver en del jobb. Visst är det så att det är bra att möblera om lite ibland så att man får städat i varje liten vrå 😉

  Gilla

 6. Så skönt att snart vara klar med soffbytet, även om det blir lite rörigt innan allt är klart. Minns när vi köpte vår soffa. Då var vi tvungna att hyra släpkärra för att få med den hem. Soffor är verkligen stora och otympliga….

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.