Att ge chokladask åt soffköparna!

Finaste kompisarna gör sötaste snögubben jag sett ❤, deras fröken skickade mig dessa bilder idag !

Hej

Jag tror jag får sötchocken, hur söta är de inte då kompisarna då som gjort sötaste snögubben tillsammans idag på skolan. Den minsta 0ch sötaste lilla Olof jag sett, men ack så bedårande. Dessutom ser skaparna rätt så stolta ut inte sant? Bellis är så rackig med sin glugg, men det är också så sött. Tänderna är halvvägs ut så snart får man vänja sig vid bredare och större tänder.

→ Har ni någon snö, vi har tillräckligt i alla fall för att få ihop den där söta lilla snögubben tydligen.

Platt som en pannkaka och gräsliga att hantera.

Ja idag har vi då således också fått bort sofforna och de är ena riktiga hemskheter att kånka på. De är jättetunga och så klumpigt stora. Såg förvisso lite kul ut, men inte så roligt för dem såklart. De som bär på en sida trycks in i hörnen i trapphusen och mosas nästan platta av soffan då de ska få dem i rätt vinkel igen. Stora tresitsen den fick de glida över trappräcket för att ens kunna få ner. Det är nästan gränsfall att det går, men tills slut så. De var så fina som var med flera stycken så jag hade köpt varsin chokladask åt dem. Ja, jag är sådan, hade jag ju såklart inte behövt. Tycker att man kan visa varandra lite uppskattning. Eftersom det var våra vänner som köpte sofforna och min kompis pappa var med, hennes man och hans bror var med så är det ju vänner vi känner och umgås med. Hade såklart inte gjort det om det var människor vi inte alls känner. Eller haha ja det hade man väl om man varit lite ”pinsam” kanske. Dessutom har vi inte träffats på länge nu för pandemin så ville visa att jag saknat dem, mina fina vänner.

→ Hade ni tyckt jag varit pinsam om ni fick en chokladask av mig, fniss

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig LÄS HÄR, det löser vi på mindre än 1 sekund!

✓ Du behöver bara läsa en gång, till nästa gång vet du

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

7 reaktioner till “Att ge chokladask åt soffköparna!

 1. Vilken tur att ni fick ut sofforna. Jag har själv en soffa som väger as då det är en dubbelsäng i den med ben och allt. Hyggligt att köpa chokladask till köparna,

  Gilla

 2. Snällt att ge chokladaskar och tur att ni fick ut sofforna för det är oftast ett riktigt projekt. Vi har ingen snö ännu, så roligt för barnen att kunna leka i snön och fin snögubbe

  Gilla

 3. Här finns ingen snö alls. Det är så fint då snön lagt sig, och roligt för barnen. Vi är alldeles för dåliga på att ge varandra uppskattning och små presenter. Jag hade blivit jätteglad iaf.

  Gilla

 4. Ja det kan inte ha varit lätt att bära ner soffan men det var duktigt av dom och skönt att det nu är gjort. Vilken söt snögubbe de hade gjort på skolan. Här är snön tyvärr borta nu 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s