Varför just häst och släde?

Hej

Här vaknade man upp till ett mer vintrigt Dalarna, så härligt. Perfekt start på advent måste man ju säga. BQ och jag har nyss tagit en långpromenad tillsammans och Bellis är hem till sin kompis A och leker. Fick nyss på messenger en hel drös med bilder och ett videoklipp på barnen och de hade det toppenkul. Jag kommer INTE ha lätt match och få med henne hem när jag hämtar sedan, . Ja nåväl när vi gick igenom stan för att kika på adventpyntade fönster så såg vi denna fina kreation de gjort. Helt gudomligt fin på en tomte i släde och en visent. Samt flera julklappar placerade runt om dem. Man kan bara säga V A C K E R T. På kvällen kommer den lysa jättefint, måste få förbi där och kika en kväll. Ja varför just häst, lika fint med en visent.

Jag tycker det är så viktigt att man gör allt man kan nu för att pynta allt lite extra fint. Här är ju ett exempel att man gör det där lilla extra för att staden ska leva upp. Klä dig i en fin klänning eller blus och piffa upp dig lite även om du inte ska iväg på något. Eftersom vi har isoleringskrav på oss nu. Jag tänker inte låta julen få förstöras för mig, för JULEN är den bästa tiden på året för mig. Ja, jag älskar verkligen julen och allt som hör den till.

På tal om jul, advent och annat så tänkte vi faktiskt beställa adventkassen från ICA och få lite ny inspiration. Har ni sett den?, Har ni inte den så kan jag tipsa om den. Kul att få tips på lite nya ideér. Fler som frågat mig om vilken kasse vi har och vi använder Familjekassan för 4 personer och 5 dagar.

Ikväll är det TOP DOG igen och det är nog bästa serien nu tycker jag. Det är dessutom säsongsavslutning idag så antar att det kommer bli ett konstigt slut eftersom det verkar som det ska bli en säsong 2

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig LÄS HÄR, det löser vi på mindre än 1 sekund!

✓ Du behöver bara läsa en gång, till nästa gång vet du

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

6 reaktioner till “Varför just häst och släde?

 1. Ja, adventskassen är bra, har också beställt den för lite extra julstämning. Gillade de där snögubbarna och kakorna som såg ut som renar, ska bli kul att testa dom. Vet inte om det är samma recept överallt över hela Sverige men jag tror det. Klart att man ska göra som vanligt, här hemma är det tradition att alla får ett paket med nya kläder att ha på sig på julafton och det blir samma även om vi inte ska iväg på något i år, hör ju julen till att vara extra fin tycker jag

  Gilla

 2. Jag håller verkligen med om att det känns extra viktigt att pynta och skapa julstämning så gott det går i år. Jag är så glad att se att många andra i området här verkar tänka likadant. Det är riktigt mysigt att gå kvällsrundan med hunden och se hur fint det är hos alla grannar, både i fönster och trädgårdar.

  Gilla

 3. Så mysigt att ta en promenad i snö vädret såhär första advent 😊

  Så kul att Bellis verka ha kul hos sin vän 😀.
  Du får ta promenad in till stan & fota jultomten & släden. Så får vi se hur det ser ut då 😊

  Jaa! Göra lite extra i jul kommer jag med att göra. Julen är med min bästa högtid 🎅🌟🧑‍🎄🎄😊.

  Den där advents kassen ifrån Ica måste jag kolla in.

  Här blir det att se ”Vem kan slå Anja & Fobba?” Ikväll.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.