Kotlett i hoisinsås och sojabönor

Idag gjorde vi nytt gott recept från icas matkasse. Detta hörde till en av favoriterna också, var riktigt gott. Vi gillade det lika mycket båda två. Nu gjorde inte vi så denna gången, men man kan ju göra en supergod sallad till, samt lite riven morot eller så också för att få än lite mer gott på tallriken.

INGEREDIENSER

4 port ris
600 g tunnskivad kotlett
1 msk olja
salt
peppar
200 ml hoisinsås
250 g sojabönor

Gör så här: Tina sojabönorna. Koka riset enligt anvisningen på förpackningen. Skär kotletterna i strimlor och stek dem i oljan i en stekpanna. Krydda med salt och peppar. Sänk värmen och rör i hoisinsåsen och låt den bli varm. Värm bönorna enligt anvisningen på förpackningen.

Servera kotletterna i såsen med ris och sojabönor

/Receptkälla

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig LÄS HÄR, det löser vi på mindre än 1 sekund!

✓ Du behöver bara läsa en gång, till nästa gång vet du

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

13 reaktioner till “Kotlett i hoisinsås och sojabönor

  1. Ni har ju fått jättebra mat i er kasse. Vilken av icas kassar har ni? Fantasin är lika med noll här nu, och svårt för mig med matlagning då mannen jobbar hemifrån och har tagit över köket och jag jobbar kvällar.

    Gillad av 1 person

  2. Så bra att ni gillar matkassen, såg gott ut. Jag har provat matkasse men det var inget för oss…jag föredrar att handla och planera själv, men kul att du lägger ut recepten..för man kan ju vilja prova ett och annat och det får man ju inte chans till annars

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.