En outfit som är kvinnlig, en som är med kvalité

Hej

Vilken härlig dag vi haft idag, vi har varit ute och insupat den frostiga luften, vi älskar det. Det får gärna bli ännu kallare gärna mellan 10-15 minus då tycker jag det är härligt och så snö på det. Nån halvdan höstvinter vill jag inte ha, den är bara TRÅKIG då. Bellis älskade det också och ville inte gå in då vi skulle gå hem. Alltid det klassiska att barnen vill vara kvar och föräldrarna tröttnar när det verkar som barnen har som roligast. Vi behövde i alla fall gå hem för det var dags att gå hem och äta lunch. Som blev ost och skinkpaj, alltid gott. Bellis var helklädd i Lindebergs vinterkläder och dem är verkligen toppenbra.

Här nedan tänkte jag tipsa om bra vinterkläder för barn och just den vinteroutfit som Bellis bär.

Hon bär Vail Pants – Black, Vail Jacket – Pink, samt mössan Svedjan Hat Cerise/ Deep Orchid. Hon har även jackan Zermmatt Jacket Cerise som hon använder mer som en jacka när hon inte ska leka, utan en mer utejacka i andra sammanhang. Lindberg Sweden är dessutom ett riktigt bra märke och även bra andrahandsvärde på dem då det är så bra kvalité att man får tillbaka för att man satsat på kvalité. Vantarna hon bär är från Hestra och de är bästa hon någonsin haft – Hestra – Wool Terry Mittens Barn fuchsia.

Jag var även ner en supersnabb sväng in på gallerian och på Vero Moda för att hämta ut dessa två tröjor jag lagt undan. Jag provade inte där utan chansade på att de skulle passa. Samt OM de gjorde jag fick jättesnygg hållning i dem, De satt snyggt där de skulle och man såg snygg ut helt enkelt. Kan verkligen rekomendera dessa två tröjor. Den röda kan göra sig snygg till svarta byxor, eller varför inte en längre jeanskjol med volang och stövlar till ock kanske en skjorta under. Den mönstrade gör sig snyggast som den är och kanske glanstights till.

MÖNSTRAD HÖGHALSAD LÅNGÄRMAD BLUS och PALJETTPRYDD STICKAD TRÖJA

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig LÄS HÄR, det löser vi på mindre än 1 sekund!

✓ Du behöver bara läsa en gång, till nästa gång vet du

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

5 reaktioner till “En outfit som är kvinnlig, en som är med kvalité

 1. Jag är tvärt om vill knappt gå ut med hunden just nu som jag fryser 😅 Älskar vantarna, så himla söta!
  Tröjorna var super snygga, helt kär i den röda. Perfekt nu till jul.

  Gilla

 2. Angående vintern så håller jag med, ingen halvdan vill vi ha, ska det vara vinter så ska det, gärna kallt och massa vit snö.
  Men har du stickat de vantarna, så snygga!

  Gilla

 3. Dom har verkligen bra utekläder till barn. Dom här lite dyrare märkerna är så bra och har sån otrolig kvalitet. Det är som du säger barnen har alltid som roligast när man ska gå in 🙈 så fins dom tröjorna är som du köpte till dig 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.