Vinklad som svartsjuk och en iskub!

Hej

Sådärja, nu har man pyntat lite mer och det är faktiskt bara vardagsrummet kvar som inte är pyntat förutom denna ljuskub och julstjärnan i fönstret. Jag känner att jag vill få dit soffan först och se vad som blir snyggt att ha tillsammans med den först innan man pyntar. Inte så stor vits med att pynta en soffa vi inte ska ha kvar. Får se om de julkuddar vi har sedan innan ens matchar nya soffan. När jag tar fram julpynt tar jag samtidigt bort dekoration från alla rum tillsvidare för jag vill inte ha prytligt eller så. Julsakerna får ersätta det man brukar ha på de platserna jag vill sätta julpyntet på istället. Så har vi alltid gjort. Denna fina iskubslampa köpte vi förra året på en julmarknad. Det ska föreställa en islykta skulle jag nog vilja säga. Tycker den är toppenfin. Bellis valde motivet och tyckte hon valde jättefint. Hon tänkte mamma, pappa och ett barn. Det är ju familjen snögubbe. Den lyser upp så fint här och pryder vårat hem.

Vinklas som bitter och svartsjuk!

Bellis mår bättre och är tänkt att hon ska tillbaka till skolan igen imorgon och hon är t.o.m ivrig för det också, så söt. Hon saknar sin fröken, det var första gången som hon sagt just om fröken. Jag vet att hon tycker jättemycket om sin fröken, men det lät så sött just då hon sa det På tal om sött, eller är det sött? Ikväll är det Bonde söker fru igen och alltså det är märkligt att man klarar av att ställa upp på sådant. De vinklar det ju många gånger som vissa är svartsjuka. Ja jag tänker på hon som heter Isabellejust denna säsong. Jag kan förstå henne till fullo att har man fått känslor för någon så skulle man väll klart som korvspa reagera på då han eller hon då går iväg med en annan tjej som också uppvaktar samma person. De är medvetna om detta då de söke, det blir nog ändå helt annat då de väl är där, för känslor kan man inte styra över. Tyckte synd om tjejen som heter Isabelle sist att de faktiskt skulle vinkla henne som bitter och svartsjuk. Det var ju väldigt mycket prat om det ett tag.

→ Har ni pyntat klart, eller väntar ni till helgen? Ser ni på Bonde söker fru?!

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig LÄS HÄR, det löser vi på mindre än 1 sekund!

✓ Du behöver bara läsa en gång, till nästa gång vet du

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

11 reaktioner till “Vinklad som svartsjuk och en iskub!

 1. Wow, jag älskade den kuben, en sån skulle jag verkligen vilja ha. Jag tar också bort annat pynt för jag tycker att julpyntet ska hamna i fokus och det blir rörigt om man har det andra kvar tycker jag. Normalt sätt pyntar jag aldrig förrän 1 advent men i år har jag tjuvstartat med gardiner och adventsstakar…och en krubba…övrigt kommer väl upp till helgen

  Gilla

 2. Jag är som dig. Tar bort grejer när jag ska julpynta. Så att det inte blir så mycket julpynt 🙂.

  Vad kul att Bellis längtar att få komma tillbaka till skolan. Med vänner & fröken.

  Ja, jag tittar på Bonde Söker Fru. Jag gillar det programmet 😊. Det är min höjdpunkt på veckan. Ingen får störa då 😊.

  Min tanke är att julpynta lite i helgen. Om Kent är med på samma tänk som jag 😊

  Gilla

 3. Jag har börjat att pynta men dock inte allt ännu. Har inte sett årets bonde söker fru men nu blev jag lite nyfiken. 😀 Kramis

  Gilla

 4. Jag gör också så att jag plockar bort detaljer för att få plats med julpynt istället. Annars skulle det ju inte gå. Jag ska fixa och pyssla på fredag. Då är jag ledig. så fin ljuskuben är. Känns så stämningsfull!

  Gilla

 5. Har pyntat lite idag: stjärnor, ljusstakar och kuddar har fått komma fram 🙂 Mest för att jag inte kommer att vara hemma i helgen och vill gärna komma hem till myset på söndag.
  Har inte sett Bonde.. men kan ju tänka mig att det är en superkonstig situation för deltagarna. Lite som Ensam mamma söker.

  Gilla

 6. Härligt att även du börjat pynta! Sett att väldigt många runt om i landet håller på att pynta redan nu, men jag tror jag väntar till första advent, har en liten tradition på att göra det då 😀
  Tittar inte på bonde söker fru, håller helt med dig där då det enligt mig känns helt sjukt att man dejtar samma kille och bor tillsammans i hans hus. Det är för mig något väldigt märkligt och såklart man blir ledsen om man har fått känslor för någon och ser att mannen man tycker om uppvaktar någon annan 😛 nä inget program för mig!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.