Som en polkagris på fingrarna

Hej

Idag är jag lite seg, satt uppe till 00:20 i gårkväll och pluggade klart mitt uppdrag för denna veckan. Jag insåg att Bellis måste vara hemma idag med eftersom hon blir påverkad av sin förstoppning. Det går inte plugga så bra samtidigt som BQ jobbar hemifrån och hans jobbtelefon ringer i ur och skur samtidigt som man har henne hemma. Då är det svårt för mig att finna fokus till studierna. Det går bra då man inte vabbar också. Men jag känner mig nöjd med mina två uppgifter som ska lämnas in så tänker inte ändra om något. Jag har läst och sökt massa info och tagit fram källkritik så känns som det är detta som krävdes i uppgiften. Får se vad läraren tycker i slutändan, det är trots allt han som har sista ordet. Bellis och jag ska gå ut på baksidan efter lunch så hon får springa av sig sedan, för det är trots allt motion som behövs också för att klumpen ska släppa och komma ut när man har förstoppning.

På tal om annat har jag tänkt göra om mina naglar också, har lite ideer, men det jag tänkt är väldigt olikt varandra. Denna gången ska jag försöka vänta in i det sista innan jag gör om de bara för att det ska bli närmare julen. Har några jag tror det blir, men ni får se närmare helt enkelt. Sedan blir det att göra om de igen strax innan APL just för att då känner jag att de behöver kortas ner igen då det är opraktiskt med för långa då. Det tycker JAG i alla fall, allt beror ju på vad man är van vid – Christmas nail och ännu mer inspo på christmas nails

BELLIS, vill att mamma ska göra dessa, Vad tycker ni om dem?

Bildkälla

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig LÄS HÄR, det löser vi på mindre än 1 sekund!

✓ Du behöver bara läsa en gång, till nästa gång vet du

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

5 reaktioner till “Som en polkagris på fingrarna

 1. Ikväll har jag med pluggat en hel del och jag känner mig nöjd. Har sista provet och uppdraget för denna kurs denna vecka. Du är duktig som pluggar trots att ni alla är hemma 🙂

  Gilla

 2. Hoppas det går bra med din uppgift.
  Jag hade valt den neutrala färgen utav de naglarna😄
  Gillar du dem så blandade i de färgerna så kör på det.

  Gilla

 3. Men vilka fina! 🙂 Själv har jag lyckats slita av mig ena nageln, hela vägen in. Så fick åka och ta bort dom i fredags. Skulle ha gjort nya i dag annars! Så ledsen.

  Har förresten bytt tillbaka till min gamla blogg. Trivdes inte här. nouw.com/bymalla

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.