DIY Julstjärna och Newbieklänning

Hej

Igår var jag även iväg och köpte en ny ljusstke till köket, ville ha en ny hög. Samt köpte en snygg adventsljusstake i cement. Nu har jag hängt upp all advent och i all rum och i köket kom adventsgardinerna upp. Brukar inte ha julgardiner i andra rum. Men brukar byta till röda julkuddar och filtar, samt att granen ska upp också framöver. Väntar med att julpiffa soffan tills vi fått vår nya soffa. Fått bekräftelse idag att den är på väg i alla fall. De tror att det kan bli leverans mån, tisdag näsa vecka, spännande. Bra det att den kommer i början av nästa vecka, för jag har tänkt rengöra och dammsuga vår soffa så ren den bara går tills köparen hämtar den. Skönt att detta blir gjort nu så fort det bara går, för man ska ju inte träffa folk nu.

Är hemma med tösen idag hon klagade direkt på morgonen att hon hade ont i magen och började t.o.m gråta då vi sa att hon skulle till skolan. Hon var också jättejättetrött. Hon sov till klockan 10 typ sedan fortsatt hon klaga på magen. Vi gav henne sin medicin vi ska ge då hon får perioder med trög mage. Samt när hon fortsatt klaga på magen gick jag och köpte microlax och då fick hon äntligen bajsa. Tror att kalasandet och gaffsandet som kalaset inneburit har satt sina spår, så nu blir det milt för magen nu i flera dagar, samt att hon kommer få sin magmedicin. Tror även hon kan vara extra trött för att det varit så mycket spänning med sitt kalas att hon sovit sämre. Ju äldre de blir ju mer förväntningar och medvetenhet har de. På bilderna visar tösen i alla fall upp sin fina klänning från Newbie hon fick av vänner till oss i födelsedagspresent Newbie blommig klänning

Tänkte även visa min julstjärna jag gjort, så enkelt och så fint det blir.

Jag har använt mig av snöre, pinnar, batteridrivna ljusslingor 2 st

Bilderna är klickbara för att ses i större format

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig LÄS HÄR, det löser vi på mindre än 1 sekund!

✓ Du behöver bara läsa en gång, till nästa gång vet du

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

6 reaktioner till “DIY Julstjärna och Newbieklänning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.