Bilen får ett nytt hjärta och andra hjärtat 7 år!

Hej

Igår gick det i ett, dagen startade med födelsedagsfirande hemma med oss tre. Såklart morgontrötta föräldrar som sjöng någon falsksång till en tös som låtsades sova, det är väl det klassiska. Bellis fick öppna sina paket och hon fick en Barbiehusbil av mormor och morfar och TRO MIG den tog en evighet att fixa och få kla. Det var enormt mycket klistermärken man skulle klistra dit här och där för att den skulle bli komplett. Fin är den och hon lekte med den hela dagen och även med sina andra fina födelsedagspresenter. Hon fick 2 nya spel passande för sin ålder (7 år), barbiecafé, Barbie, smyckes-skrin, Musse & Heliums två sista böcker och en cool docka lite större än en barbie som man kan ta bort toffsarna på så det blir olika frisyrer på med hjälp av andra toffsar, lockar, flätor och så lär man sig på så sätt att knyta, fläta locka osv, jättetuff, inte sett sådan innan. Hon har fått så fina presenter av alla, även farmor och sina klasskamrater De lekte loss i lokalen vi var vid. De lekte alla möjliga leker och jag var en häxa som delade ut i fiskdammen och det var ett populärt inslag. Att det ”bara” var klasskamrater som var på kalaset var inte för det mindre lyckat, Bellis sa sedan innan hon skulle lägga sig att hon var jättenöjd med dagen. Undrar ni varför Bellis är blå runt munnen är det för de fick dricka Vira Blåtira den drickan. Drickan färgar främst tungan blå, men på Bellis vart det runt hela munnen, vad väl tydligen supergod då.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 111.png

I dag är alltså vår tös hela 7 år för det är idag hon fyller år och hoppas att hon blir uppmärksammad för det i skolan idag, det är hon värd . På tal om annat så är vår bil är även på bilverkstan och ska få nytt hjärta som Bellis säger. Vi fick ta till startkablar idag tidigt på morgonen för att få den att starta och sedan direkt till bilverkstan. Vår bil är 4,5 år gammal och nu var det dags att byta batteri tydligen. Så nu ska den väl hålla minst i 5 år till får man verkligen hoppas, bilbatteri ska hålla i c:a 5 år. En bil mår ju bäst i att köra längre sträckor just för att den tar mycket på batteriet av att bara starta sig. Samt vi har dieselvärmare på vår bil som värmer upp sig med samma funktion som en motorvärmare. Det tar väl också en hel del nu på vintern också då man nyttjar den funktionen.

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig LÄS HÄR, det löser vi på mindre än 1 sekund!

✓ Du behöver bara läsa en gång, till nästa gång vet du

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

11 reaktioner till “Bilen får ett nytt hjärta och andra hjärtat 7 år!

  1. Stort grattis till Bellis. Tror ändå det är så viktigt med kalas trots pandemin. Kanske ännu viktigare nu? Att ta vara på det som kan vara normalt i en tid som är totalt kaotisk. Fina presenter hon fick. Klart tjejen blev glad.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.