Nedstämdhet som ger en hopp!

Hej

Har varit deppig och nerstämd senaste tiden och det är något som gjort mig väldigt ledsen. Nu dock fick vi våra soffor sålda igår. Jag satt ut dem på annons och mindre än 1 h senare är de sålda. Vi ska åka titta på ny soffa idag nu på lunchen. Ska bli jätteskoj att se vad vi fastnar för. Vi har våra tankar i förväg, men det kan bli helt annat i slutändan. Det är min kompis Erica som ska köpa sofforna, men hon visste inte om att jag skulle sälja utan hon letade soffor och såg min annon. Vi sa det till varandra att jag kommer ju fortsatt få sitta i sofforna framöver också De har ny soffa i deras vardagsrum, dessa skulle de ha i sitt mysrum där de har kamin, ja som en gillestuga.

Vi har ju kört med ICAS matkasse hela denna veckan och måste säga att det varit goda recept faktiskt. Ett recept som inte faller mig helt 100% i smaken, men det är inte i värsta laget, men inget jag kommer att göra om tror jag inte.

Ikväll är det fredag och IDOL, det är veckans höjdpunkt tillsammans.

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig LÄS HÄR, det löser vi på mindre än 1 sekund!

✓ Du behöver bara läsa en gång, till nästa gång vet du

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

18 reaktioner till “Nedstämdhet som ger en hopp!

 1. Jobbigt att du kände dig deppig gumman men du vet ju vars ja finns om du behöver prata, de vet du va??

  Va skönt att soffan blev såld, hatar att bara vilja sälja bli av med saker och så händer ingenting 🙂 ger mer plats för de nya eller hur?

  Gilla

 2. Så tråkigt att du kännt dig nedstämd och ledsen. Såna svackor har vi alla och då får man helt enkelt bara ta det och tillåta sig själv att må dåligt, imorgon är en ny dag som man brukar säga❤️

  Gilla

 3. Det är ju inte så konstigt om man känner sej nere, höstmörker och dessutom Corona, att behöva avstår från de vanliga sociala livet samt att vara orolig för sina närmaste.
  Matkasse har jag funderat på, men det fanns inte där jag bodde tidigare och ännu mindre där jag bor nu.
  Önskar dej en fin fortsättning på dagen

  Gilla

 4. Ja det är verkligen lätt hänt att man känner sig nedstämd och deppig i dessa tider:( men vad roligt att titta på nya soffor, hoppas ni hittar de som är perfekta för er:)

  Gilla

 5. Jag gillar att laga mat och att komma på recept, men det vore kul att testa en matkasse… kanske skulle. Har haft våra soffor länge, men det är svårt att komma på vad man vill ha i stället.
  Ha en bra helg!

  Gilla

 6. Lite komiskt att det blev din kompis som köpte soffan via annonsen. Vi har köpt barnens soffor via annonser och tycker att det är superbra att kunna återanvända det andra tröttnat på men som fortfarande är i gott skick. Jag har tänkt mycket på matkassar och har provat Linas matkasse, men det passar inte mig…jag använde råvarorna till helt andra saker än de recept som fanns med…det var inte recept som passade min familj

  Gilla

 7. Kul med ny soffa! Tänk bara på att det kan vara lite levaranstid på just soffor – så att ni inte står där utan soffor sedan 🙂
  Jag tycker att det är kul med lite matkasse-inspiration emellanåt, men ofta blir det ganska mycket mat över när mannen (normalt sett) reser en del. Just nu hade det dock funkat galant då han är hemma mer än vanligt!
  Trevlig helg!

  Gilla

 8. I dessa tider med mer mörker och kyla bla med all tveksamhet och förvirring med Corona och så toppat med julstress. Det tär på än. Hoppas att du finner ny energi och kan ta dig igenom det som är jobbigt.

  Härligt att soffan såldes så fort och spännande med ny soffa.
  Ha en jätte fin helg!!!

  Gilla

 9. Vad roligt att det var en kompis till dig som köpte eran soffa. Det känns ju alltid på något sätt bättre när det är någon som man känner som köper det som man säljer. Jag är också på soffjakt och har hitta en fin på Ikea. Jag hoppas att ni hittar något fin soffa som ni fastnar för 🙂

  Gilla

 10. Den där nedstämdheten är du inte ensam om. Tiden vi lever i påverkar en mer än vad man tror .Vad skönt att du fått sålt sofforna, och vilket tur att det blev en kompis till dig. Då kan du kanske få ha kvar soffan till din nya kommer.

  Gilla

 11. De där mattkassarna från ica är bra, dock kan man både lägga till och ta bort saker för att få recepten mer i sitt eget tycke, ica kassen är den bästa tycker jag och jag har testat kassar från de flesta ställena. De har väldigt familjevänliga recept som är lätta att göra om och priset är godkänt, hoppas ni hittar en superbra soffa

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.