För att få den där snygga looken!

Hej

Jag har nu ett bra tag använt – Lava Art Sweden – Foundation och är fortsatt väldigt nöjd med produkten. Tycker man får ett snyggare glow av deras produkter och jag växlar att använda deras glow och deras matte foundation. Jag tänkte jag skulle testa deras Perfect Stay Finishing Powder. Jag har inte hunnit använda så mycket, men det jag har använt tycker jag att den verkar toppenbra och man får snygg look på huden. Deras beskrivningen håller måttet måste jag säga. Man ser snyggt sminkad ut och det ser inte kladdigt ut, utan man ser naturlig ut. Jag tycker det är jätteviktigt hur min makeup ligger och hur den ser ut. Något som är jätteviktigt också är att man har bra förgrund på huden. När jag ska lägga foundation brukar jag ha gjort en procedur innan. Jag använder rengöringsmousse efter det så smörjer jag ansiktet med en dagkräm. När jag känner att krämen sjunkit in ordentligt brukar jag ta primer på de ställen som jag behöver få en mattare, jämnare look på. På mig är det pannan och näsan. När det också sjunkit in så är det dags att ta på foundation.

På mig funkar det bäst om man duttar på foundation. Jag använder två fingrar och duttar ut i det täckande lager jag vill ha med den tillhörande runda svampen. När jag sedan duttat ut så tar jag sedan mer strykande drag med svampen tills det blir jämnt. Efter det är det dags att ta foundationborste som jag använder ett transparant löspuder ovanpå för att få ytterligare en jämn effekt på huden. Jag avslutar med detta puder från LAVA ART och med att spraya en settingspray. Då tycker jag att det sitter snyggt länge. Någon gång under dagen får jag förbättra på lite på näsan och panna och då sitter det snyggt ett tag till.

Här kan ni läsa mina tidigare inlägg där jag skrivit om Lava Art

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig LÄS HÄR, det löser vi på mindre än 1 sekund!

✓ Du behöver bara läsa en gång, till nästa gång vet du

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

7 reaktioner till “För att få den där snygga looken!

  1. Jag är så lat och sminkar mig så sällan nu för tiden. Det är ganska trist egentligen. Jag använder också mina fingrar mest när jag tar på foundation =)

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.