Bara mysigt eller är det fusk?

Hej

Sådärja, nu är det onsdag igen redan, tyckte nyss det var söndag och man fortfarande hade helg. Igår fick jag min rosa jacka jag beställde, och jag ÄLSKAR den. Den är kvinnlig och snygg med lite indraget högt upp vid midjan. Samt den är lagom tjock. Den är även rymlig utan att se stor ut. Jag beställde strl 38 och jag kan utan problem ha tjocktröja under. Jackan är är på kanonpris nu ↑ LONG ISLAND W – Sportshoppen , Fullpott med andra ord och jag gillar att jag valde ljusrosa, för det har jag aldrig haft innan och kul att gå på något man annars inte brukar ha. Dessutom är rosa snyggt tillsammans med ljusgrå mössa eller pannband och vantar. Jag har även rosa/vita lovikavantar som kommer bli fina tillsammans med jackan framöver. Ja nu hoppas man ju på att det blir en vinter och snö snart, så att det piggas upp lite här i vår tillvaro.

Tycker det är mysigt att det är första advent nästa helg , ser fram emot att hänga upp advent. Sett att många gör det redan nu, men fullt så bråttom har jag inte. Jag sätter nog upp på torsdag nästa vecka skulle jag nog tro. Däromkring brukar det bli när advent infaller. Jag brukar istället ha bråttom med granen, den brukar få komma upp typ andra advent. Jag vill ha den framme så länge det går, det är ju trots allt vackert.

→ När sätter ni upp advent? Är ni plikttrogna att ni gör det den dagen advent är, eller är ni tidiga? Samt när sätter ni upp granen?, har ni äkta eller plast? Anser ni att det är fusk att sätta upp i förväg, eller är det mysigt?!

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig LÄS HÄR, det löser vi på mindre än 1 sekund!

✓ Du behöver bara läsa en gång, till nästa gång vet du

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

7 reaktioner till “Bara mysigt eller är det fusk?

 1. Brukar pynta till första advent, men är inte så jättenoga längre. Och i år känns det som om alla går bananas! Och det är bara att köra på tycker jag! Det här galna året tycker jag att man ska göra vad man kan för att må bra och trivas!
  Brukar ha vanlig gran, men har faktiskt börjat känna mig lite sugen på en plastgran, även om delar av mig är emot det. I år blir det nog en vanlig iaf!

  Gilla

 2. Vilken fin jacka du har köpt. Jag ska börja lite smått i helgen med att sätta upp lite belysning. Tycker att man kan tjuvstarta med det redan nu men tomtarna får vänta ett litet tag till. ❤ Kramis

  Gilla

 3. Jag sätter upp till första advent…
  Vilken fin jacka du köpte 😊… Granen sätter jag upp dagen innan om jag inte jobbar och sen ryker allt några dagar efter nyår för sen har vi tröttnat och vill ta bort julen

  Gilla

 4. Så fin jacka, alltid roligt när man blir nöjd med sina inköp.. Vi har pyntat rubbet inför jul..brukar inte göra det så här tidigt men lilla dottern fyller 1 år precis när vi normalt brukar pynta så därför blev det tidigare i år

  Gilla

 5. Sätter upp stjärnor o det till advent o granen till lucia. Har plastgran för min allergi.
  Sen ryker allt nyårsdagen 😄
  Tomtarna kan ryka innan vissa år. 🙈
  Det är mysigt o iår känns det xa viktigt att mysa till det lite xa tycker jag 🙂

  Nyårsdagen betyder att snart är det vår o mörker o kyla försvinner… ja du vet ju vad jag tycker om det 😂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.