En kärlekslåga som börjar tändas kanske?

Hej

Ja vad är det för vardag vi måste förpassa oss till och jag tycker det är jättejobbigt. Varje gång jag är ner på stan för att uträtta ärenden jag MÅSTE göra så blir jag stressad och känner bara flyktbegär att jag vill tillbaka hem igen. Vi har skaffat Icas-matkasse nu för att hämma våra besök i affären. Vi måste ju alltid dit ändå någon dag i veckan eftersom att man behöver köpa sådana där basvaror som man alltid behöver. Man kan ju handla via online på ICA också, så det är ju ett alternativ. Vi umgås ju inte med folk längre på samma vis, som igår när jag var förbi vänner till oss som är i riskgrupp för att lämna en present. Jag köpte deras present åt Bellis från dem. Jag kände bara stress att komma därifrån eftersom man inte ska umgås trots att jag stod ute på deras trapp. De sa det de också att det var jättejobbigt för de ville ju att jag skulle komma in, de hade ju saknat mig som de sa. Bellis fyller ju år på måndag och för att hon överhuvudtaget ska få kalas med några kompisar så har vi bjudit tre från skolan. Vi har sagt att bara barnen får komma eftersom de träffas varje dag i alla fall. Dessa två vill hon bjuda, första tjejen och pojken i mitten som är på bild 3 + en till som jag inte har på bild.

En kärlekslåga som börjar tändas kanske?

Hoppas nu att de tre kommer på hennes kalas, tycker jättesynd om henne annars. Hade man bjudit fler så kanske alla kommer och då blir vi får många som reglerna är nu. Alla tre barnen är i alla fall jätteivriga för att få komma och fira henne och det glädjer mig så mycket, så fina kompisar till henne. Pojken i mitten på bild tre är hon kär i som hon säger själv och jag tror sannerligen också att det är besvarat, fniss . Tror inte de vet de själva, men BQ och jag skojar lite och säger att de kanske är de som kommer pussas första gången, vem vet?!. De vill i alla fall alltid vara tillsammans i skolan och om något barn säger något till den andra vill de alltid stötta varandra mot det barnet. De rör vid varandra mycket och hon kramar honom ofta. Jag vet inte om han vill kramas men han vill vara där hon är i alla fall. När han var sjuk för 14 dagar sedan och var hemma hela veckan hade hon varit låg berättade deras fröken för mig, gullepluttarna då. Ja nåväl sådant här kan ju ändra sig, snart ska du se att hon eller han får kill eller tjejbaciller och då kanske det blir lite tufft för dem.

På tal om annat så åkte de skridskor igår som jag skrivit om tidigare och det hade gått jättebra, ni ser ju hon står ju kvar. Hon hade varit jättenervös för det berättade fröken och hade nästan inte velat följa med. Hon fick nu nytt smeknamn ”isprinsessan” utav fröken. Skridskorna vi köpte – Nu blir det finlir på isen – Isprinsessa var även toppenbra, lätt att få på och hade varit väldigt stadiga och bra. Sådant är ju också roligt att höra eftersom man vill att det man köpt ska vara bra

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig LÄS HÄR, det löser vi på mindre än 1 sekund!

✓ Du behöver bara läsa en gång, till nästa gång vet du.

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

18 reaktioner till “En kärlekslåga som börjar tändas kanske?

 1. Ja det är tråkigt att behöva tänka på det hela tiden. Så trött på det nu så jag kan spy på det!
  Hoppas att hon får kul på kalaset iallafall.

  Gilla

 2. åh hoppas att hon får en jättefin födelsedag, det viktiga är ju inte att det kommer många utan de som hon trivs bäst med och att de får det trevligt.
  Härligt att det gick bra på isen, det blir kanske en favoritsport …. vem vet?

  Gilla

 3. Jag känner likadant som du gör för situationen som råder. Det känns som man nästan har blivit en eremit, och vill bara fly ur affären när jag måste handla.
  Så gulligt med spirande kärlek 💕 Hoppas att Bellis födelsedag blir bra😊

  Gilla

 4. Jag går själv bara ut en gång i veckan för att handla mat. Och dä var jag på mig mask. Jag märker väldigt tydligt att människor inte håller avståndet alls. Det finns ju anledningar till att det fortfarande sprids. Folk följer inte restriktionerna!

  Gilla

 5. Jag är extremt noga nu, jag jobbar i ett jobb där jag måste klara av att bemanna fullt ut i Covid-19. Alla mina kunder är även i riskgrupp. Så nä här det tuffa tag..
  Fina sötnosen, så stolt både du och hon måste vara. Kram

  Gilla

 6. Jag tar inte hem folk, barnen får leka ute men inte hemma hos någon. Gymmet går ingen av oss. Det är bra om alla gör det här men det finns ju en del som inte lyssnar på restriktionerna. Hoppas hon kan få ett litet kalas i alla fall

  Gilla

 7. Hoppas att ingen av barnen blir sjuka nu och kan komma på kalaset.. Det är redan tråkigt som det är när man är sjuk mer än vanligt och inte kan leka så som dom brukar. Dessutom att det något speciellt att fylla år för ett barn och kalas hör ju liksom till ❤️

  Gilla

 8. Känner igen den där känslan. Att man inte vill vara nära någon. Försöker tänka att jag har covid hela tiden och agerar utefter det. Då slipper jag bli irriterad på andra. Söta dom är, och visst är första kärleken fin? Mitt barnbarn pratar mycket om en kille på fsk. Han frågar om hon vill åka med på hans trehjuling, men kör så snabbt så hon trillar av. 🙂 Sen ler hon bara stort.

  Gilla

 9. Det är så jobbigt nu, speciellt när restriktionerna skärpt ytterligare. Man vet ju inte vem man vågar träffa snart. Vi försöker hålla vår lilla umgängeskrets så vi ändå kan ha några att umgås med så vi inte blir helt isolerade.

  Gilla

 10. Ja avstånd är det som gäller.
  Jag fikar änsålänge men går på morgonen när jag oftast är ensam där och det känns skönt.
  Tar inte hem folk, men kan ses ute.
  Hoppas det blir bättre snart men än andra våg var ju räknad och jag tror tyvärr det kan dra ut på tiden. Hälften av dom jag känner har haft corona redan och en som testar sig idag hon hoppas hon har det då hon jobbar med corona patienter så hon vill få det överstökat.
  Men det är jobbigt att inte kunna umgås som vanligt, och all idrott som drabbas.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s