När galenskap möter humor!

Hej

Nu är det söndag och idag ska Bellis hem till sin ”pojkvän” i klassen och leka en stund. De träffas ju jämt ändå och är typ fastkedjade i skolan så då tyckte vi vuxna att det får vara ok att de kan ses och leka en stund. Tänk hur det kan vara att två individer fäster sig så vid varandra. Mamman ringde innan i ett annat ärende, men hon berättade då att han räknade ner tills hon kommer, ”Han väntar på henne” som hon sa, . Vi har haft tvättstuga idag och tvättat undan en massa, det är mest BQ och Bellis som skött. Sedan har vi städat här hemma också. Bellis äter nu mat och sedan ska BQ köra dit henne

→ Vad gör ni en söndag som denna?

BQ och jag har börjat kika på serien Kärlek och Anarki på Netflix. Vissa avsnitt är bättre än andra. Serien är faktiskt rolig, men det är lite flummigt också, men det kan faktiskt vara väldigt underhållande att se på. Det startar med en onaniscen som återspeglar sig genom den udda storyn i serien kan man säga och det är faktiskt det som gör det lite kul. Tänkte inte avslöja mer, så därför tycker jag helt enkelt ni ska se den om ni inte gör det redan. ”Kärlek & anarki” huvudrollsinnehavare är Sofie, en kvinna i karriären som är en konsult och gift tvåbarnsmamma. Sofies nästa uppdrag är att börja jobba på ett gammalt bokförlag och få in en modern touch av den. Där träffar hon Max, och en fadäs gör att max pressar Sofie då det inte får komma fram det Max såg som Sofie gjorde. I smyg börjar Sofie och Max utmana varandra i lek att göra saker som inte normalt förekommer i sociala sammanhang eller går enligt normen. Det börjar oskyldigt, men i takt med att leken blir allt mer vågad, får den också oanade konsekvenser.

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig LÄS HÄR, det löser vi på mindre än 1 sekund!

✓ Du behöver bara läsa en gång, till nästa gång vet du

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

3 reaktioner till “När galenskap möter humor!

 1. Jag har faktiskt hört om denna serie men jag har själv inte sett den. Verkar vara många som tycker om den. Vad sött att han väntade på Bellis hoppas de hade roligt tillsammans 🙂

  Gilla

 2. Men så mysigt att hon har en sådan fin vän. Det är någonting speciellt med den där bästa vännen som man blir så tight med som barn. Härligt att ni har kunnat lösa så att de får ses ändå. Jag är så dålig på att titta på serier, så den här har jag faktiskt inte ens hört talas om. Får skriva upp den på min lista med tips för den dagen jag är sugen på att se någonting igen.

  Gilla

 3. Vad gulligt med Bellis och hennes kompis! Sonen lekte jättemkt med tjejer när han gick på förskolan. I skolåldern har det sedan blivit mycket grabbigare lekar.
  Jag har bara sett reklam för, men inte själva serien. Kanske ger den en chans. Har lite annat jag vill se först, som Björnstad. Har du sett den?

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s