Nytt på gång i gruppen och julröda naglar

Hej

Gruppen LÄNKA MED KÄRLEK har funnits i 3 år nu och idag har Josefine och jag som är admin i gruppen haft lite möte kan man säga där vi har planerat lite hur vi ska göra framöver med gruppen. Vi har planerat in för december som kan bli roligt. Är ni fortfarande inte med oss kan ni ansöka om medlemskap. Julen kommer ju finnas med även i Länka med kärlek så missa inte det

På tal om JULEN så vill jag ju gärna ha julnaglar i år och har tänkt mig hur de ska ut. Samtidigt har jag funderat på om jag ska gå och ta bort mina naglar för ett tag tills de här med covid lagt sig mer igen, tråkigt om man inte kan fortsätta med dem. Antar att jag får ta bort de själv om salongen stänger igen för covid. Salongen stängde ju igen i våras och hade stängt i flera månader. Då fick jag gå till en annan salong som naglarna tyvärr bara gick sönder för mig då. När man bor i en mindre stad så finns det inte att välja och vraka på samma vis som i större städer. Det finns 2 nagelsalonger här i centrum. Det finns en till utanför stan som jag inte vet något om alls. Naglarna kommer lite i otakt för mig denna gången. Så eventuellt får jag hoppa julröda naglar och göra ”vinternaglar” istället. Samt så får jag då ha dem i typ ett par veckor bara, för misstänker att de kommer ha stängt en del i jul också.

Ja vilka bekymmer va?

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig LÄS HÄR, det löser vi på mindre än 1 sekund!

✓ Du behöver bara läsa en gång, till nästa gång vet du

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

15 reaktioner till “Nytt på gång i gruppen och julröda naglar

 1. Ska bli spännande att se vad ni hittar på. Tråkigt att det inte går att göra so vanligt nu pga Corona. Kanske bättre att du tar bort dom helt innan de stänger ifall du inte kan gå dit på ett tag sen.

  Gillad av 1 person

 2. Emellanåt funderar jag också på att ta bort mitt gele, mest för att låta mina naglar vila lite efter flera år med gele. Men samtidigt vet jag att naglarna under är i dåligt skick och kommer att se gräsliga ut.. och jag känner mig alltid väldigt fin om händerna iom att jag går och gör naglarna. Såå, jag har inte kommit mig för att ta bort det ännu. Denna gången valde jag typ naturella naglar för att själv kunna variera med lite lack och för att förbereda mig på att gå med dem lite längre om något händer. Typ att jag blir sjuk eller salongen stänger ner. Men ja, visst är det ett i-landsprolem 🙂

  Gillad av 1 person

 3. är ju roligt att känna sig fin till jul och då är ju fina jul naglar bra, men kan ju ha vita med glitter också så passar de till både jul och nyår ..trist om salongerna stänger men det är ju inte mycket man kan göra i så fall

  Gillad av 1 person

 4. Tror att det är just sådana där ”oviktiga” saker som just naglar som håller oss uppe just nu. Allt sådant blir så mycket viktigare än innan. Ser fram emot december med LMK

  Gillad av 1 person

 5. Tycker väldigt mycket lmk och tänkte senast idag på förra årets julkalender där jag vann en superbra bakmatta från Pufz som jag använde mig av idag…Tycker det är roligt att ni planerar för nya saker. Ja, naglar kan kanske vara ett världsligt bekymmer, men samtidigt lite lyx att unna sig när det går. Och funkar det inte under vissa tider får man göra det bästa av det ändå

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s