Nytt på gång i gruppen och julröda naglar

Hej

Gruppen LÄNKA MED KÄRLEK har funnits i 3 år nu och idag har Josefine och jag som är admin i gruppen haft lite möte kan man säga där vi har planerat lite hur vi ska göra framöver med gruppen. Vi har planerat in för december som kan bli roligt. Är ni fortfarande inte med oss kan ni ansöka om medlemskap. Julen kommer ju finnas med även i Länka med kärlek så missa inte det

På tal om JULEN så vill jag ju gärna ha julnaglar i år och har tänkt mig hur de ska ut. Samtidigt har jag funderat på om jag ska gå och ta bort mina naglar för ett tag tills de här med covid lagt sig mer igen, tråkigt om man inte kan fortsätta med dem. Antar att jag får ta bort de själv om salongen stänger igen för covid. Salongen stängde ju igen i våras och hade stängt i flera månader. Då fick jag gå till en annan salong som naglarna tyvärr bara gick sönder för mig då. När man bor i en mindre stad så finns det inte att välja och vraka på samma vis som i större städer. Det finns 2 nagelsalonger här i centrum. Det finns en till utanför stan som jag inte vet något om alls. Naglarna kommer lite i otakt för mig denna gången. Så eventuellt får jag hoppa julröda naglar och göra ”vinternaglar” istället. Samt så får jag då ha dem i typ ett par veckor bara, för misstänker att de kommer ha stängt en del i jul också.

Ja vilka bekymmer va?

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig LÄS HÄR, det löser vi på mindre än 1 sekund!

✓ Du behöver bara läsa en gång, till nästa gång vet du

14 reaktioner till “Nytt på gång i gruppen och julröda naglar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s