Vem vill inte vara rosa och skär i vinter?

Hej

Nu har jag hunnit med mycket idag minsann och var och handlade redan efter klockan 09 idag. Nu när de slagit på stora trumman och har skärpt restriktionerna här i vårt län också så vill man begränsa sig så mycket det går från att vara ute bland folk. BQ kommer börja jobba hemifrån 3 dagar i veckan för att undvika smittan då det är mer smittspridning där. Han måste vara några dagar i veckan på jobbet just för att han kan inte göra precis allt hemifrån. Jag har beställt Bellis alla presenter från nätet faktiskt. Dock om man ser det krasst så i julhandel och så framöver om alla gör så, kommer det bli stor kösamling vid paketutlämningen istället och det kommer då inte gynna dig i alla fall, vart vill du trängas?. Jag tror istället att man går ner på stan typ en måndag strax innan de stänger. Eller så går man dit precis då de öppnar och shoppar snabbt det man behöver som man tittat ut innan. Dessutom ska vi väl gynna de lokala eller hur?

Denna julen och julshoppandet kommer nog vara mest sparsam för alla shoppare för vi kommer nog köpa mindre än vi brukar just för spontanköpen förmodligen försvinner. På tal om shopping så är jag supesugen på en rosa jacka, har en rosa vårjacka ni vet i sådan där skepparkavajstuk, men jag skulle vilja ha en som ser ut som liknande ovan, ↑ LONG ISLAND W – Sportshoppen eller KNITWEAR – Allvädersjacka –DreiMaster från Zalando. Skulle kunna tänka mig alla tre av dem

→ Äger ni någon rosa jacka?

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig LÄS HÄR, det löser vi på mindre än 1 sekund!

✓ Du behöver bara läsa en gång, till nästa gång vet du

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

21 reaktioner till “Vem vill inte vara rosa och skär i vinter?

 1. Jag har faktiskt en rosa jacka, en vårjacka. Klassikern från Lindex. Men inte har jag en sån fin rosa vinterjacka som du tipsar om. Jag håller med dig, det är verkligen fint med rosa jackor. Särskilt jackan i mörkrosa i ditt collage ser ut som en dröm. Hoppas du hittar jackan med stort j.

  Gilla

 2. Skönt att vara klar med presenterna. Jag håller med om att om alla köper julklappar på nätet så kommer alla samlas vid postutlämningarna istället. Gynna lokala handeln är ju bra och man kan ju försöka gå och handla när de inte är så mycket folk. Jag öger ingen rosa jacka. Men behlver köpa en ny så kanske blir en rosa 😊

  Gilla

 3. Jag äger ingen rosa jacka men Melissa gör! Det blir spännande att se om det mer eller mindre shoppat detta året, en del kanske handlar mer för att de inte har något annat att göra och en del håller nog igen med shoppandet av olika anledningar

  Gilla

 4. Min lilla dotters pappa jobbar där vi ska handla så det är bara att beställa och hämta direkt när han ändå är på väg hem från jobbet, praktiskt men inte alla som kan göra så, fina jackor var det och är alltid jättemysigt med en ny fin jacka.

  Gilla

 5. usch men ja man undrar hur det kommer bli i jul med alla inköpen . vi veckohandlar lite mera här för att vara försiktiga . skönt han kan jobba hemifrån ändå

  Gilla

 6. Håller helt med om att man måste stödja de lokala också – man får som du säger försöka shoppa på rätt tider! Jag har en rosa lurvig kappa som jag älskar 🥰

  Gilla

 7. Håller med dig fullt ut med att gynna den lokala handeln. Väljer man rätt tidpunkt och faktiskt inte går in om det är mycket folk så är det ok

  Gilla

 8. Japp, har faktiskt en rosa vårjacka…den har dessvärre blivit lite stor så kan nog inte använda den nästa år…men de du har föreslagit här är superfina. Tyckte bäst om den översta till vänster. JAg håller med om att vi måste stötta våra lokala handlare så långt det går. Jag brukar gärna handla så tidigt som möjligt på dagarna…mat inhandlas ofta lördagar klockan 7, då är det ganska folktomt

  Gilla

 9. Jag har faktiskt en rosa jacka 🙂 Tycker att det är lite kul med något rosa istället för svart eller blått som jag annars ofta har. Behöver en ny skidjacka till vintern men har inte hittat något som lockar mig ännu.
  Börjar känna mig lite stressad inför julshoppingen. Nu vet vi ju inte ens hur firandet blir i år, men vi får ju bara förutsätta att det blir enligt plan än så länge.
  Happy friday!

  Gilla

 10. Jag kan jobba hemma alltid men vi är bara två på kontoret och ibland tre så vi kan ju hålla oss ifrån varandra. Jag älskar rosa, så superfina jackor!!

  Gilla

 11. Jag ska beställa julklapparna som förra året och det dom verkligen vill ha och behöver. Det va snygg jacka det där =)

  Gilla

 12. jag tror oxå det kommer julhandlas mindre detta år, börjar känna stressen nu om man ska hinna handla på nätet innan jul , jag kommer bara beställa med hemleverans till dörren annars får det vara , Får annars smita o handla innan stängning som du säger. Nix ingen rosa jacka äger jag:) kram

  Gilla

 13. Ja, blir annorlunda denna julen och vi har med mycket restriktioner.
  Vad bra att han har ett arbete som han faktiskt kan arbeta hemifrån med.
  Nej, har ingen rosa jacka… är ingen ”rosatjej” om man nu får säga tjej i min ålder 😄😉

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s