Vilket val man gör är inte allitd lätt!

Hej

Ojoj vad jag håller på och vad jag får planera dagarna nu på ett annat sätt då man vabbar också. Igår städade jag här hemma, och med det sagt grovstäda jag. Det inkluderade rengöring av toaletter, köksluckor, köksstolar, köksbord, diskmaskin, polera diskon och spishällen, plocka undan överallt, tvätta, plocka in rentvätt och då således städa vanligt här hemma. Idag gick det inte stänga frysdörren helt, så jag har fått frosta ur frysen det som gått, det är lite kvar i övre facket som inte gick nu då jag inte kunde ha maten framme för länge. Får hoppas att det blir lite kallare snart så det kan stå på balkongen ett par timmar då man frostar av resten. Var tvungen att titta till naglarna både idag och igår så de höll efter allt mitt fejande och haha ja det verkar då allt så. För sådana gånger då tänker jag bort dem helt. Idag har jag även hunnit med att göra klart skoluppgiften för denna veckan. Kommer såklart läsa igenom igen, och även lägga till/ta bort något antar jag. Skönt då har jag tid hela dagen imorgon och resten av dagen idag för Bellis, vilket känns bra. Bellis är faktikt väldigt anpassningsbar då hon ser att jag måste plugga. Hon leker på sitt rum, ritar, tittar på film eller som nu när hon är sjuk vilar. Nu sitter vi tillsammans och kikar på netflix på någon barnserie och jag ska snart fixa lunch till henne och mig. Jag är iskall om händerna idag, har varit det sedan tidigt imorse då jag fick frosta av frysen. Det har faktiskt inte lagt sig trots att jag borde vara varm nu. Att jag är kall är väl för man suttit länge med skoluppgiften, då är man ju stillasittande.

Ska man tro att man gjort rätt?

På tal om annat så ringde Telia oss förra veckan och ville sälja på oss deras tvutbud och deras inspelningsbara box. Vi har ju fiber i detta hus som är draget för Telia och då hade vi bra erbjudanden för vår förening och vårt område. Vi har Com Hem idag och vi är faktiskt nöjda med dem. Vi har Com hem, Viaplay och Netflix. I Telias abbonemang ingår Viasats kanaler och då ingår viaplay där i. Vi får även Cmore och Teliaplay. Teliaplay är samma utbud och samma sak som Netflix enligt hon som ringde från Telia. När jag kollade upp teliaplay så såg man att det fanns mycket bra utbud där. När jag sedan jämförde med Netflix och Viaplay såg jag att vissa filmer man kan se på dem så kostar de på Teliaplay istället. Jag vet inte vad man ska avgöra som är sämst eller bäst då de filmer som inte kostar där kan vara bättre. Vi kommer inte få billigare månadskostnad, men heller inte dyrare. Det som kommer vara annorlunda nu är att allt kommer styras via telias box och man kommer använda samma tv-dosa. Allt kommer gå under samma abbonemang. Vi valde att tacka ja till det och det går att testa i 30 dagar så får vi se vad vi tycker efter det. Vi kommer få ett snabbare internet, samt även mer tvutbud och streamingtjänster. För mig har egntligen mer kanaler inte någon betydelse, man hinner i alla fall inte se på allt. Samt jag tycker ändå att bäst utbud är på Viaplay och Netflix. Men BQ ville att vi skulle testa och eftersom det är bråk av och på med tv4 och Comhem så kände vi att Telia känns tryggare också.

→ NÅGON som har Telia och Teliaplay och vad tycker ni om dem?

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig LÄS HÄR, det löser vi på mindre än 1 sekund!

✓ Du behöver bara läsa en gång, till nästa gång vet du

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

10 reaktioner till “Vilket val man gör är inte allitd lätt!

 1. Vi har comhem per boxer och det fungerar bra nu, men för två år sedan var det extremt då vi inte fick det att fungera i 4 mån!!! Bara för att huset dragit in fiber då och vårt ärende blev ett skyfflande fram och tillbaka mellan boxer och fiberleverantören.
  Covid-19 gör att livet blir rätt mycket omständigare än vanligt, men jag och maken är vana vid det då vårt liv rent allmänt är mycket omständigare än det var innan stroken.
  Hoppas så att jag kommer in på min utbildning nästa år! Trots det är jag lite orolig för det där med att plugga…
  Jag har aldrig varit mer motiverad än nu, vilket är bra, men samtidigt har pluggandet som sådant alltid varit svårt för mej. Hur är det för dej? Är det bara tiden som försvårar det för dej eller är det jobbigare att åter ”sitta” i skolbänken?
  Vet med mej att jag varit typ sämst på att kolla bloggar det senaste året. Inte bara det, jag har knappt bloggat själv. Först gick jag över till veckobloggande och de två senaste månaderna har jag månadsbloggat. Har till och från funderat på att sluta blogga, så det är något jag ska ta beslut om nu när jag har mer tid.

  Gillad av 1 person

 2. Så skönt att ha fått lite gjort hemma & att det finns tid för pluggande fast att du har sjukt barn hemma..Har inte telia så tyvärr kan jag inte uttala mig om vilket som är bäst utom att uppsägningstiden är kortare när man inte binder upp sig hos något ställe..Så det är väl det ända rådet att ge att kolla hur lång uppsägningstd ni får innan så att ni inte ångrar er och måste betala ändå..sånt är drygt

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s