Tyvärr måste man covid-anpassa

Hej i vabb och sjukstugan!

I fredags var ju vi iväg och tog covid-test i grannstaden eftersom vi inte fick tid här. i Jag eller vi fick vårt svar måndags, ni set mitt svar då, (röda bilden), SUCK!! Hade då tur att de hade lediga tider här i stan så jag slapp åka till grannstaden igen. Jag fick då ta om testet och fick nyss svar på provet, som ni ser så har eller hade jag ingen pågående covid- 19. Det trodde jag heller inte, så har faktiskt inte oroat mig ens. Nu har jag tagit covidtest vid två tillfällen med bara någon dags mellanrum och näee jag tycker faktiskt inte det var så vidare jobbigt alls. Det svider då de sticker in i näsan och tårarna rinner. Man harklar till lite då de sticker ner stickan i halsen. Jag anser inte att det är så vidare farligt, så jag hade inga problem att göra om det en gång till. Visst det är väl inte skönt, såklart inte. Deras teorier till att det lästes av så vid första provtillfället är att de tror att provet inte utfördes korrekt och att de inte kunde läsa av det. Det är med lite hårdare ord sagt, SLARV!

→ Har ni covidtestat er och tyckte ni det var obehagligt?

Ja visst är det annorlunda i år

Bellis är sjuk och hon är sådär mysig, ja när de är lite lätt matta bara och orkar göra något ändå och vill mysa och kika film och sådär. En sådan gång är det mysigt att vabba. Värsta gången att vabba det är väl då de har magsjuka, hualigen. Har inte varit det lättaste att plugga idag dock, jag får inte någon flyt i det. Hon låg och kikade på film och vilade ett par timmar efter lunch och då hann jag med och göra klart en uppgift i lugn och ro, det känns bra.

På tal om annat, eller ja på tal om Covid igen, fast åt annat håll. Vi ska ha fler firande för Bellis detta året och inte ett kalas så som man brukar. Vi ska bjuda hem ett par klasskamrater, de träffas ju jämt ändå i veckorna. De ska få komma förbi på ett mindre kalasfika och så hyr vi vårt gym nere i källaren. De har också stolar och möjlighet för lekyta. Samt sedan är det 4 kompisar till vi brukar byta paket med och där tänkte jag styra upp lekdejter med dem var för sig och så firar de varandra då. Bellis hade heller inget emot det, vi får covidanpassa det så i år. När klasskamraterna kommer har vi då tänkt beställa en mindre tårta också som blir extra fin.

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig LÄS HÄR, det löser vi på mindre än 1 sekund!

✓ Du behöver bara läsa en gång, till nästa gång vet du

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

15 reaktioner till “Tyvärr måste man covid-anpassa

 1. Jag har inte testat mig, har heller inte haft minsta förkylningssymtom under hela detta år. Peppar, peppar ta i trä, kanske man ska säga… Blir man ”bara” förkyld och testar sig och det faktiskt ÄR Covid, så är det väl kanske bra att ha haft det ändå, kanske…? Även om man ska hålla sig till restriktionerna ändå, kan jag tycka.
  Jag minns den där VAB-tiden med glädje faktiskt. Nä, inte kräksjukan då, men den där lagom hängiga vabben 😉 När barnen blev så stora att man inte fick vabba längre, då kunde jag verkligen sakna det. Att få ett litet avbrott i jobbtiden och få lite extra tid med barnen. Ja, jag såg det verkligen som en förmån att få vara hemma och ta hand om dem då. Barnen är det viktigaste och de där åren går så fort så jag kan inte begripa de som inte ”kan” vara hemma med sina sjuka barn…

  /Maria

  Gilla

 2. Hej provar igen då att kommentera. Ha Ha! Hostar här men har inte testat mig. Vi får väl se hur det blir. Trist när kalaset inte blir som man tänkt men det blev ju ändå något. Kram Pia på Villa Ryttarängen

  Gilla

 3. Jag har testat mig en gång och där jag gjorde det får man göra det själv. Då fick man också ta stickan i näsan och jag hoppas att det blev rätt. Sedan fick man gurgla en vätska som man sedan blandade med stickan. Skönt att du inte hade covid och det har jag inte heller haft. Kramis

  Gilla

 4. skönt att det gick att lösa lite kalas iallafall, måste ju vara såååå tråkigt för de unga som behöver ställa in osv ): kommer ju ihåg hur det var årets höjdpunkt!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.