Nu blir det finlir på isen och isprinsessa!

Hej på er i höstrusket!

Det vart köp av skridskor till tösen igår, det blir en manande morot för oss att gå dit att träna med henne framöver. Att åka skridskor är ju jätteskoj, samt även att det är bra kroppskordination. Vi köpte henne ett par som de på vårt Intersport sa var ett toppenval då det sitter skönare på foten och är stabilare också när man åker och ska lära sig att åka. Vi valde en skridsko som heter Flash ADJ 3.0 Jr skridsko. Det var även lätt för tösen att få dem på sig, var som att trä i en högre gympasko. Sedan får en vuxen hjälpa till att spänna åt fästen ovanpå då hon står upp på isen. Hjälm för ishall finns också, så nu är hon bra rustad för måndag då de ska dit med skolan.

→ Kan ni åka skridskor? och kan era barn det ni som har barn?

Idag är det vabb för mig, igår när vi varit och handlat var hon trött och somnade till i bilen. Jag tänkte inte så mycket på det eftersom det kan man vara efter en heldag i skolan. När vi kom hem från affären sa hon att hon frös och ville ha tröja på sig. Jag tog då tempen på henne och den visade 38,1. Idag har hon ont i halsen också, men är annars pigg och är uppe och leker. Hon piggnar nog på sig snart, nu får hon då såklart vara hemma resten av veckan.

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig LÄS HÄR, det löser vi på mindre än 1 sekund!

✓ Du behöver bara läsa en gång, till nästa gång vet du

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

7 reaktioner till “Nu blir det finlir på isen och isprinsessa!

 1. Hej. Att åka skridskor kan jag inte, men försökte några gånger som barn. Hade faktiskt ett par egna, men det var ingenting för mig. Kunde knappt stå upp på dessa på isen. Kände mig som Bambi om man säger så. Nej, inte åkt sedan barnsben och kommer heller inte att göra det.

  Gillad av 1 person

 2. Har inte åkt skridskor på evigheter, men blev så sugen att åka häromdagen. Måste bara göra det. Mina barn åkte som barn,men vet inte hur mycket dom hållit fast i det. Tänkte ta med barnbarnet någon dag. Har sett koner som man kan hålla sig som stöd.

  Gillad av 1 person

 3. Det känns som om man får den ana förkylningen efter den andra.. Hinner knappt bli frisk där mellan. En av våra pojkar spelar hockey så det blir mkt skridskoåkning för hans del. Hans 2 yngre bröder har också börjat fråga efter att få åka skridskor, det lär väl bli att man ska köpa 2 par till nu

  Gillad av 1 person

 4. De där är jätte bra skridskor. Ena tössen har just sådana. Barnen har åkt mest med skolan om jag ska vara ärlig. Men förra vintern så var vi till Kungsträdgården och åkte. Där kan man hyra skridskor och hjälm för billig peng och åka i vacker miljö. Ska ni till Sthlm under vintern så rekommenderar jag er att ta en åk paus där.

  Jag själv kan åka men är ingen höjdare på det. Kommer framåt men bromsa har jag aldrig förståt mig på 😀

  Stackars liten. Hoppas att hon kryar på sig ❤

  Ha en fin kväll!!!

  Gillad av 1 person

 5. Men vad snygga skridskor ni fick tag på till henne =) nope ingen av oss kan åka skridskor hahaha och barnen har inte ens varit intresserade heller

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s