Klart man kan gå på bio om man är medveten!

Hej

Ny vecka nya tag och så även för mig såklart. Jag har börjat med veckans studier och denna veckans uppgifter handlar om barn med diagnoser, funktionsnedsättningar och pedagogens roll. Min uppgift denna veckan går ut på att jag ska skriva en uppgift om hur ett barn och föräldrar kan reagera på och hur de går tillväga när de fått en diagnos på sitt barn, eller om de har ett barn som behöver extra pedagogisk hjälp. Det kan handla om funktionshinder eller funktionsnedsättningar, diagnoser osv. Det är intressant och kommer bli en uppgift man kan skriva mycket om och lära sig av.

Klart man kan gå på bio om man är medveten!

Igår var jag på bio och såg filmen AFTER WE COLLIED. Båda filmerna är så bra och det var så roligt att se film 2 på bio också. De hade även styrt upp salongen toppenbra så det skulle var safe än säkert där man satt. Deras nya systemet då man kom dit hade de metoder så man inte skulle trängas med någon. Man fick gå in och sätta sig direkt. Filmen får faktiskt högsta betyg av mig, det är kärlek, sexigt, känslor och relationer, det är väl vad man önskar sig ifrån en film som är baserad från en roman. Har ni inte sett filmen ska ni absolut göra det. Vår biosalong är nyrustad och man sitter i toppensköna fåtöljer som man kan höja och sänka ryggläget för att sitta så pass skönt som man önskar. Där jag satt i salongen så var det ingen som ni ser som satt på raden framför. Så hade de gjort så ingen skulle sitta bakom eller framför den raden man satt vid, alltså varannan rad var ej bokningsbar. Bredvid mig sedan var det ingen som satt varken på 4 stolar åt vänster bredvid mig eller fyra stolar åt höger. Det var alltså väldigt organiserat för läget som är – FOHM Covid – 19 kommun för kommun. Det är första gången som jag var på bio själv, det har aldrig slagit sig så innan. Det var faktiskt skönt och en egentid man kan få unna sig.

→ Är det någon som sett filmen? After och After we collied

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig LÄS HÄR, det löser vi på mindre än 1 sekund!

✓ Du behöver bara läsa en gång, till nästa gång vet du.

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

20 reaktioner till “Klart man kan gå på bio om man är medveten!

 1. Låter som en riktigt intressant uppgift. Önskar du byta arbetsuppgift med mig? Ska hålla på med statistik, forskningsmetodik och så vidare nu. Ser inte fram emot det hehe 🙂

  Gilla

 2. Låter faktiskt som en väldigt spännande uppgivett att läsa om 🙂 Härligt att kunna slinka in på bion helt själv kan va mysigt 🙂

  Gilla

  1. Jag har aldrig vart på bio själv men gjort andra saker själv så som fikat och ärit lunch på restaurang. Tycker det är toppen att kunna göra det medans folk runt om mig tycker att det är konstigt och inget man gör🤔

   Jag har inte sett eller hört något av dom men vart nyfiken nu när jag gillar romaner

   Gilla

 3. Var på en föreläsning om just det du skriver om nu. Sorgen man känner då allt inte blir så som tänkt sig. Tror det är viktigt att få erkänna det, men sen att man får gå vidare.

  Gilla

 4. Du är inne och snusar på mitt special område. Ett väldigt bra tips till dig är att läsa boken ”Den förbjudna sorgen”. Det är en FANTASTISK bok i det området där en mamma berättar. Du får gärna bolla med mig om du vill. 15 år i branschen så kan en del =)
  Mysigt med bio, jag hade så gärna men vågar inte, sjuk nära anhörig och med tanke på mitt jobb också.
  kram

  Gilla

 5. Åh…det är härligt att gå på bio själv även om det inte händer så ofta nu för tiden. så bra de verkar ha ordnat det på salongen…det är ju viktigt att man ordnar så att människor ändå kan få komma ut lite. Har inte sett filmen och helt ärligt gör jag det nog inte heller efter att ha läst vad den handlar om. Jag hatar relationsfilmer och det ska mycket till för att jag ska titta på romantiska filmer…men tur att vi är olika och vill se olika saker.

  Gilla

 6. Jag har aldrig varit på bio själv. Har lite svårt att göra vissa saker ensam, känner mig så uttittad, även om jag själv aldrig skulle reagera om någon annan var på bio ensam. Har tex svårt att sitta på restaurang själv, tar hellre med mig maten då. Och sitter jag på typ ett cafe måste jag ha något att syssla med som läsa en bok eller pilla på telefonen. Det borde jag jobba på!
  Har inte sett filmerna, men vet att du nämnt dem tidigare så jag har tänkt kolla in den som finns på Netflix.

  Gilla

  1. Absolut att det går att gå på bio. Lätt som en intressant film som jag tänker ta mig tid att se.
   Tack för tipset!

   Oj! Nu känns det nästan som att det var meningen att jag skulle trilla in på din blogg. Jag har nämligen tre syskon och alla tre har olika diagnoser: adhd, Aspbergers och högfungerande autism. Jag har dessutom en morbror som har schitsofreni.
   Kul att du just studerar kring människor. Det finns mycke spännande och intressant om alla diagnoser och livssituationer.

   Ha en fin start på veckan!!!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.