Farsdag och isoleringen är bruten

Hej

FARSDAG ツ, det är det för alla fina pappor ♥ där ute idag. Jag önskar ju att jag hade kunnat varit i Oskarshamn och firat farsdag med min pappa och mamma. Ja jag vet inte alls när jag kan besöka dem, de är i riskgrupp och 70+, nu börjar ju corona öka igen, så känns ganska hopplöst. Tur att man kan göra videosamtal och ringa varandra. Nu dock börjar Bellis längta för mycket dit, så hon tjatar jättemycket att hon vill åka. Hon spelar t.o.m den har låter på sin telefon varje dag för hon ser det som den skulle kunna ta henne dit – I en rosa helikopter, ska jag flyga hem till dig!

BQ fick i alla fall tårta och kaffe på sängen av tösen i morse, det var hennes helt egna förslag. Idag höll jag i varma koppen, för er som missat kan ni läsa här – Få hett vatten i nacken som väckning. Det är bra med mig i alla fall. Tack för er omsorg allihopa efter mitt förra inlägg. Både jag och Bellis mår bra och hon fick som tur var ingen hett dryck på sig. Då tar jag 10 gånger hellre det på mig än att hon skulle fått. Idag är rodnaden borta och känns bra lite stickigt liksom. Igår hade jag hela dagen lite svedda och ömhet där det kom vattnet, men som tur var vart det ingen ”brännskada” av det.

Vi är friska igen, det har nu gått mer än två dagar sedan jag hade symtom och jag är med det sagt frisk och kan röra mig ute igen. Ja nåväl, man rör sig inte ute mer än sig bör och så får det ju fortsätta att vara, men man behöver inte isolera sig.

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig LÄS HÄR, det löser vi på mindre än 1 sekund!

✓ Du behöver bara läsa en gång, till nästa gång vet du.

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

En reaktion till “Farsdag och isoleringen är bruten

  1. Tur det inte blev några bestående skador. Det är en svår balansgång just nu. Tror inte på att isolera sig, däremot göra saker på ett annat sätt.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.